Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρότα: «Αν θέλει μπορεί να φύγει ο Έρικσεν»

Share

Οι συχνές δηλώσεις του Κρίστιαν Έρικσεν για την κατάσταση στην Ίντερ, προκάλεσε την οργή του προέδρου της Ίντερ καθώς με δηλώσεις που έκανε είπε πως ο Έρικσεν αν θέλει μπορεί να φύγει.

Η Ίντερ άνοιξε και επίσημα την πόρτα της εξόδου στον Κρίστιαν Έρικσεν καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Μαρότα μετά τις συχνές δηλώσεις του Έρικσεν του είπε ότι αν θέλει μπορεί να φύγει. Ο Δανός έχει εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που αξιοποιείται από τον Αντόνιο Κόντε και έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να φύγει τον Ιανουάριο από το Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρότα:

«Η Ιντερ δεν πρόκεται να κρατήσει με το ζόρι κανένα παίκτη. Ο Ερικσεν αν αισθάνεται αδικημένος και θέλει να φύγει, τότε μπορεί να φύγει, με την κατάλληλη, βέβαια, πρόταση. Πιστεύω πως έχει πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή, αλλά δεν ξέρω αν είναι και ο ίδιος ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση και δεν θέλουμε να βγαίνουν οι παίκτες στον Τύπο και να κάνουν παράπονα»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *