Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού!

Share

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πως μετά τον καθιερωμένο έλεγχο βρέθηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και το απόγευμα της Πέμπτης (19/11) θα γίνουν νέα τεστ.

Ο Αστέρας Τρίπολης την Τετάρτη (18/11) ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν νέα τεστ και βρέθηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, οι οποίοι έχουν τεθεί αμέσως σε καραντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον έλεγχο που διενεργήθηκε την Τετάρτη (18/11) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον κορονοϊό. Όλα τα υπόλοιπα τεστ είναι αρνητικά.

Η ομάδα προετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία (21/11, 15:00). Παρόλα αυτά θα διενεργηθεί εκτεταμένος έλεγχος κορονοϊού σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και το απόγευμα της Πέμπτης (19/11).

Τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο όσοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 έχουν απομονωθεί και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Είναι καλά στην υγεία τους, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα και τούς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *