Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φερνάντο Σάντος: «Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο παίζοντας χαριτωμένα….»

Share

Ο Φερνάντο Σάντος παρά την νίκη της Εθνικής Πορτογαλίας με 3-2 επί της Κροατίας εκτός έδρας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Η Εθνική Πορτογαλίας επικράτησε με 3-2 την Εθνική Κροατίας εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του UEFA Nation league. Ο Φερνάντο Σάντος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την ένταση και την απόδοση των παιχτών της ομάδας του, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάντος:

«Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά χωρίς ένταση σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έπρεπε να προσαρμοστούμε, το πέρασμα της μπάλας ήταν πιο δύσκολο, οπότε έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με μεγάλη ένταση, κερδίζοντας τις δεύτερες μπάλες, γιατί αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται επίσης έτσι.

Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται μόνο παίζοντας χαριτωμένα…. Κάναμε το 2-1, αλλά μετά ξεκινήσαμε ξανά με τον ίδιο χαμηλό ρυθμό και επιτρέψαμε στην Κροατία, με 10 παίκτες, να σκοράρει. Καταλήξαμε να κερδίζουμε και ήμασταν οι μόνοι νικητές, γιατί ήμασταν καλύτεροι, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι », δήλωσε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής.
«Χρειαζόμαστε τώρα χρόνο για να διορθώσουμε αυτά τα λάθη και θα το έχουμε μόνο τον Μάρτιο. Δεν μπορούμε να μείνουμε ακίνητοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είχαμε τέσσερις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις. Αυτή η εικόνα δεν είναι καλή, αλλά δεν είναι η εικόνα μας.»

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *