Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί επηρεάζουν τον Λιονέλ Μέσι; Ξεκαθαρίζει ο Άνχελ Ντι Μαρία

Share

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα έως τώρα με την φανέλα των Παριζιάνων, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Παρί Σαν Ζερμέν να τον αποδοκιμάσουν για τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του Αργεντίνου σταρ. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Άνχελ Ντι Μαρία ανέφερε πως δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, παίζει για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας και χωρίς την φανέλα της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στις συνθήκες του Γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς οι εμφανίσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνες με την φανέλα των Μπλαουγκράνα.

Μέχρι στιγμής, σε 32 ματς με την Παρί Σαν Ζερμέν ο Μέσι έχει σκοράρει εννιά φορές, όμως ο απιοκλεισμός της ομάδας του από το UΕFA Champions League και το κύπελλο, καθιστά αυτόματα την σεζόν αποτυχημένη για όλους. Μπορεί το πρωτάθλημα να κατακτήθηκε σχετικά εύκολα, όμως όπως είναι λογικό μια ομάδα με την ποιότητα σαν της Παρί δεν μπορεί να έχει στόχο μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά απο 17 χρόνια με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι άλλαξε στρατόπεδο και αυτός είναι ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχει καταφέρει ως τώρα να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Η ποιότητα και το ταλέντο του Αργεντίνου ειναι αδιαμφισβήτητα, καθώς όπως μας έχει αποδείξει πολλάκις, είναι ικανός να κάνει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο που κανένας άλλος δεν μπορεί. Οι αποδοκιμασίες και η αμφισβήτηση των οπαδών της Παρί στο πρόσωπο του Μέσι είναι σίγουρα ένα σπάνιο γεγονός για τον ίδιο, όμως μένει να δούμε αν θα τον επηρεάσει στην συνέχεια.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πολύ καλού του φίλου και συμπαίχτη Άνχελ Ντι Μαρία, ο Μέσι κατανοεί τις υψηλές απαιτήσεις των οπαδών και την δικαιολογημένη απογοήτευσή τους για την φετινή σεζόν, όμως έως τώρα δεν δείχνει να τον επηρεάζουν οι συνεχείς αποδοκιμασίες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *