Type to search

CHAMPIONS LEAGUE Champions League Kylian Mbappe Paris Saint Germain Real Madrid ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπαμπε και η Ρεαλ Μαδριτη.

Share

 

Για τον Κιλιαν Εμπαμπε ακουγονται πολλα και πολλα σεναρια τον θελουν στη Μαδρίτη.

 

Η Ρεαλ Μαδριτη τον θελει και ενδιαφερεται για αυτον οπως και ο Γαλλος με τα λευκα να φορεσει ηταν το ονειρο του ,ισως ειναι η ωρα να το πετυχει.Απο μικρος κοσμουσε το δωματιο με τις αφίσες του Ζινταν ,Ρομπερτο Καρλος και των αλλων παικτων κα εβαλε ενα στοχο ,να παιξει με τη Βασιλισα ,ισως να τον δουμε ποιος ξερει; 

Ο Γαλλος στραικερ και ενα απο τα πιο καυτα πιστολια στο γαλλικο πρωταθυλημα σκεφτετε σοβαρα το μελλον και που θελει να ειναι Μαδρίτη η Παρίσι.

Με 2 παιχνιδια για να ολοκληρωσει τις υποχρεωσεις της οι Παρζιανιοι με το σουπερ καπ για το φιναλε ,βρηκε ευκαιρια με τον Χακιμι να πανε ισπανια να δειπνησουν στο εστιαρο της πρωτεουσας και εκει βρηκε τον Σερτζιο Ραμος οπου γυρισαν ολόκληρη Μαδρίτη ,φυσικα και μια βολτα στο γηπεδο της Βασίλισσας.

 

Τον εντοπισαν σε ενα μαυρο Audi S3 με τον ιδιο να πηγαινει στο σπιτι του συμπαικτη του για ξεκουραση με τον Γαλλο να μενει σε ενα πολυσυχναστο ξενοδοχειο και απο κει σε εστιατοριο στα προαστια της πρωτεουσας.

 

Δε ηταν το πλαννο που ειχαν σκεφτει ,εντελει πηγαν σε ενα αλλο εστιατοριο να δειπνησουν ωστε να καθαρισει το μυαλο τους.

 

Ο Εμπαμπε ,παιδι θαυμα και πολλες φορες πρωταγωνιστης ειτε σε συλλογικο επιπεδο ειτε σε εθνικο επιπεδο τα στοιχεια και ο τροπος παιχνιδιου του συγκρινονται με του Ρονάλντο και Μεσσι.

Εχει ενα πολυ πλουσιο βιογραφικο και μετραει 167 γκολ σε 215 παιχνιδια με τη φετινη σεζον να τον βρισκει στη 1η θεση με 24 γκολ στο πρωταθλημα.

Φετος εχει 44 εμφανισεις και 35 γκολ και συνολικα αριθμει πανω πανω απο 150 γκολ με τον ιδιο σε ρολο εκτελεστη με 198 τερματα και 286 εμφανισεις στο κοντερ του.

 

Διακρισεις και τιτλους

5 πρωταθληματα

3 κυπελλα Γαλλιας

2 Λιγκ Καπ

2 Σουπερ καπ

Μουνταλ και Νεισιον Λιγκ με τα ατομικά του βραβεια να ξεπερνανε τη συλλογη του

Το ποσο μεταγραφης απο την Μονακο για το Παρισι εφτασε τα σχεδον 180 εκατομτυρια ,ενα νουμερο ιλλιγιωδες οπως ηταν και αυτο του Νειμαρ με τον ιδιο να χει 222 εκατομυρια για να τον φερουν στη προσπαθεια που κανουν οι ιδιοκτητες για ενα Τσαμπιονς Λιγκ.

 

H προσφορα που εχουν καταθεσει ειναι πανω κατω 125 εκατομυρια για να τον πεισοουν να μεινει και μην αποχωρησει

 

200 εκατομτρια και ενα χρυσοπαροχο συμβολαιο γαιο τον Γαλλο να τον φερουν στη Μαδριτη.

 

Πρόκειται για ενα hot summer με πολλα να βγαινουν στη επιφανεια και πολλες φημες να χουν εξαπλωθει.

 

Δε εχει υπαρξει ανακοινωση ουτε να για αναεωση με τον ιδιο σε 1 χρονο απο τωρα για να ληξει το συμβολαιο του.

 

Οτι γινει και οτι βγει θα το μαθουμε το καλοκαρι που πλησιαζει.

Παντως τιποτα δε ειναι σιγουρο.

 

Επιμέλεια:Χρήστος Νικολόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *