Type to search

Real Madrid ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει την συνεργασία της με τον Νάτσο Φερνάντεθ

Share

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της “MARCA”, να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Ισπανό αμυντικό Νάτσο Φερνάντεθ. Το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Ο Νάτσο μπορεί να μην είναι ο πιο ποιοτικός αμυντικός της ομάδας, καθώς τις πλείστες φορές είναι αναπληρωματικός, όμως όποτε χρειάζεται να αγωνιστεί, βγάζει τον εκάστοτε προπονητή του ασπροπρόσωπο. Ο Νάτσο μπορεί μάλιστα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής και για αυτόν τον λόγο έχει “επιβιώσει” όλα αυτά τα χρόνια στους “Μερένγκες”.

Ο 32χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας το 2001 και βρίσκεται στους Μαδριλένους εδώ και 21 ολόκληρα χρόνια. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2011 σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Βαλένθια που έληξε με σκορ 6-3 για την “Βασίλισσα”.

Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 183 συμμετοχές με την Ρεάλ, πετυχαίνοντας και 12 τέρματα. Το πρώτο εξ αυτών ήρθε στις 10 Ιανουαρίου 2015 σε μία εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Εσπανιόλ στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.

Ο Ισπανός έχει κατακτήσει 17 τρόπαια με την Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, τέσεερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ένα κύπελλο, τρία σούπερ καπ Ισπανίας και δύο σούπερ καπ Ευρώπης.

Ο Νάτσο Φερνάντεθ κατέγραψε και 22 συμμετοχές με την εθνική ομάδα, παίζοντας και σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό της Ρωσίας το 2018. Στο συγκεκριμένο τουρνουά πέτυχε και ένα γκολ μάλιστα, στο ισόπαλο 3-3 με την Πορτογαλία στην φάση των ομίλων.

Ο χρόνος συμμετοχής του πάντως αναμένεται να μειωθεί περισσότερο την νέα σεζόν, με την απόκτηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ από την Τσέλσι, όμως η Ρεάλ θέλει να διατηρήσει μια αξιόπιστη αμυντική λύση στον πάγκο.

Κώστας Τσιακλής

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *