Type to search

Hajduk ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδόσφαιρο για την Ειρήνη: Η δημοπρασία της Χάιντουκ Τζέρσεϊ συγκεντρώνει 51.450 HRK για ορφανά της Ουκρανίας

Share

   Η δημοπρασία της φανέλας της Χάιντουκ ως μέρος της εκστρατείας «Ποδόσφαιρο για την Ειρήνη» συγκέντρωσε 51.450 κούνα, επιπλέον των 600.000 κουν που συγκεντρώθηκαν μέσω του φιλικού αγώνα Χάιντουκ-Σαχτάρ και της τηλεφωνικής γραμμής δωρητών!

   Η Χάιντουκ παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της φανέλα της έδρας για την επόμενη σεζόν, η οποία είναι πλέον τελικά προς πώληση στο κοινό από αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα πρώτα 12 αντίγραφα της νέας φανέλας της Χάιντουκ, κατασκευασμένα από 100 τοις εκατό ανακυκλωμένο πλαστικό και ειδικό οικολογικό ύφασμα (13 πλαστικά μπουκάλια των 0,5 λίτρων χρειάζονταν για την κατασκευή μιας φανέλας) δωρίστηκαν στη δημοπρασία «Football for Peace» για να συγκεντρωθούν χρήματα Ορφανά της Ουκρανίας.

   

   Η εκστρατεία «Ποδόσφαιρο για την Ειρήνη» περιλάμβανε επίσης έναν φιλικό αγώνα στο Σπλιτ μεταξύ της Χάιντουκ και της Σαχτάρ, όπου τα εισιτήρια ήταν συμβολικά 30 κούνα και άνοιξε μια γραμμή δωρεών για να καλέσουν οι άνθρωποι. Πάνω από 600.000 κούνα συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια του αγώνα και τον δωρητή γραμμή, και άλλα 51.450 kuna για τις 12 φανέλες που προσφέρονται στη δημοπρασία! Όλα αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για να βοηθηθούν τα ορφανά παιδιά που έχασαν τους γονείς τους στον πόλεμο στην Ουκρανία και που ζουν σήμερα στη Δημοκρατία της Κροατίας.

  Μετά το τέλος της φιλανθρωπικής δημοπρασίας, η Hajduk κυκλοφόρησε μια νέα λευκή φανέλα για την επόμενη σεζόν, η οποία είναι προς πώληση στο κοινό από το Σάββατο. Οι φανέλες μπορούν να αγοραστούν στα καταστήματα φαν της Hajduk στο Poljud και στο TC Joker και μέσω του διαδικτυακού καταστήματος του κλαμπ.

  Η νέα φανέλα του σπιτιού είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, υλικό πιστοποιημένο από το «Global Recycled Standard». Το μπροστινό μέρος της φανέλας είναι κατασκευασμένο από ειδικό οικολογικό ύφασμα, το οποίο ακολουθεί το «Body mapping», και η ίδια η φανέλα έχει διατρήσεις (τρύπες) σε σημεία όπου οι αθλητές ιδρώνουν περισσότερο ενώ δημιουργεί ένα ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα που θυμίζει πανοπλία.

   Με όλες αυτές τις λεπτομέρειες, η νέα φανέλα του σπιτιού έρχεται με πλεκτό γιακά και άκρες στα μανίκια με κόκκινες και μπλε γραμμές που αντιπροσωπεύουν την παράδοση του Club, και στο πίσω μέρος, στον γιακά, υπάρχει ραμμένη επιγραφή “Hajduk lives forever”. Στο μπροστινό μέρος της φανέλας, στα δεξιά, είναι το λογότυπο από σιλικόνη Macron Hero, ενώ στα αριστερά, πάνω από την καρδιά, το οικόσημο από σιλικόνη της HNK Hajduk.

 

Σιώμου Γεωργία – ‘Αννα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *