Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Youri Tielemans στην Άρσεναλ: Οι Gunners ελπίζουν ότι η συμφωνία άνω των 30 εκατομμυρίων λιρών για τον αστέρα της Λέστερ θα μπορούσε να εξαρτάται από το Champions League

Share

Η Άρσεναλ ελπίζει στην απόκτηση του μέσου της Λέστερ, Γιούρι Τίλεμανς, αλλά αυτό μπορεί να εξαρτηθεί απο το αν θα προκριθούν οι “Gunners” στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Ο Τίλεμανς είναι ένας απο τους μεγαλύτερους μεταγραφικούς στόχους, αφού ο Αρτέρα σχεδιάζει ακόμα ένα μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ο Τίλεμανς θα μπεί στον τελευταίο του χρόνο στην Λέστερ και δεν έχει δηλώσει πρόθεση για να μείνει στην Λέστερ και αυτό έχει κάνει αρκετά μεγάλα κλαμπ να δείχνουν ενδιαφέρον και μέσα σε αυτά είναι και η Άρσεναλ που θέλει επειγόντος έναν νέο μέσο αυτό το καλοκαίρι.

 

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον για τον Βέλγο μέσο.

Ο 25χρονος δεν έχει πει ακόμα ποιά θα είναι η επόμενη του κίνηση, αλλά θέλει να παίξει στο Champions League, οπότε η Άρσεναλ θα είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες για την απόκτηση του εάν εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Οι “Gunners” βρίσκονται στην 4η θέση της Premier League και μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης χρονιάς με νίκη επι της Τότεναμ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου την Πέμπτη (και πέρυσι αυτό το ντέρμπι είχε κρίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, του Conference League και σε εκείνον τον αγώνα η Τότεναμ νίκησε με 3-2 και πήρε θέση στην νέα διοργάνωση όπου αποκλείστηκε στους ομίλους).

 

Κωνσταντίνος Καλάβριας

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *