Type to search

ΑΕΣΧ Πυλαία ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πυλαία – ΠΑΟΚ 26 – 23: Πυλαία στον τελικό είναι ωραία!!!

Share

Πυλαιάρα φοβερή και τρομερή έκανε την έκπληξη και επικράτησε του ΠΑΟΚ με 26 – 23 στον πρώτο ημιτελικό του final – 4 της Κοζάνης και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου περιμένοντας έναν εκ των ΑΕΚ ή Ολυμπιακού

ΕΕγραψε ιστορία με την πρώτη της παρουσία σε final – 4 κυπέλλου αντρών. Αυτό είχε όμως και συνέχεια κάνοντας την έκπληξη απέναντι στον περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 26 – 23 στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στην Κοζάνη με όπλο το φοβερό πάθος όλων των παιχτών της και την ατσάλινη άμυνα της που σταμάτησε πολλές φορές τον Γκούντουριτς, φτάνοντας αξία στη νίκη πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Πυλαία μπήκε δυνατά στον αγώνα και αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ παίρνοντας από την αρχή τα ηνία του σκορ προηγούμενη με 3-1 και 4-2 στα πρώτα 7′ του αγώνα. Με όπλο την άμυνα το σκορ έμενε χαμηλά χάρη στις εξαιρετικές αμυντικές αντιδράσεις των παιχτών της Πυλαίας και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με 11 – 8 σκορ υπέρ της. Η ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ και έτσι η Πυλαία συνεχίζοντας τη σκληρή άμυνα και την εξαιρετική προσήλωση στο επιθετικό κομμάτι συνέχισε να αυξάνει τη διαφορά φτάνοντας να έχει προβάδισμα με 8 γκολ διαφορά 22-14 στο 50′ απέχοντας 10 λεπτά από την νίκη. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στα 3 γκολ τη διαφορά 25 – 22 στο 56′, όμως η Πυλαία με ψυχραιμία και υπομονή διατήρησε το αποτέλεσμα και έφτασε στη μεγάλη πρόκριση με τελικό σκορ 26 – 23 και αύριο Σάββατο 30/04 στις 20:00, θα περιμένει τον φιναλίστ από το ζευγάρι ΑΕΚ – Ολυμπιακός (19:15 29/04) για να μάθει τον αντίπαλο της.

ΘΆΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΌΠΟΥΛΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *