Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μονακό- Ολυμπιακός (1-2): Σα να είναι game 5

Share

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε ( 29-4) στις 22:00 την Μονακό στο Salle Gaston Medecin , και όπως δήλωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην ομάδα δεν σκέφτονται την περίπτωση πρόκρισης στο ΣΕΦ καθώς θέλουν να κλείσει η σειρά στο game 4 μετά τη νίκη την Τετάρτη και το 1-2.

 

ΜονακόΟλυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εξαργυρώσουν την εκπληκτική χρονιά που διανύουν με μια πρόκριση στο final 4 του Βελιγραδίου και όχι μόνο. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα άφησε πίσω της τo κακό παιχνίδι στο game  2 του ΣΕΦ , και με μια πειστική εμφάνιση στο Μονακό πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας (1-2) . Ένα πλεονέκτημα που σύμφωνα με τον προπονητή των Πειραιωτών δεν θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν καθώς , επιθυμία όλων είναι , η ομάδα να βρίσκεται από αυτό το βράδυ στο Βελιγράδι. Ο Coach των ερυθρόλευκων θέλει να πάρει όσα περισσότερα πράγματα γίνεται από όλους του τους παίχτες και κυρίως θέλει να δει επιτέλους τον καλό Ντόρσει , όλης της σεζόν, ο οποίος ακόμα δεν έχει φανεί στα playoffs όπως θα τον περίμενα όλοι.

EUROLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΟΣΦΠ – ΜΟΝΑΚΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός όμως δεν θα παίζει μόνος του. Μπορεί να είναι η πιο έμπειρη και η πιο ποιοτική ομάδα , όμως απέναντι του έχει ένα πολύ καλό σύνολο ( Τζέιμς , Μπέικον , Λι , Χολ κ.α.) με έναν εξαιρετικό προπονητή , οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν ζημιά. Το έδειξαν και στην κανονική διάρκεια(92-72)και στο game 2 (72-96).Το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ο μεν Ολυμπιακός θα μπει για να πάρει την πρόκριση έχοντας σίγουρα στο μυαλό του , έστω λίγο ,  το μαξιλαράκι της έδρας σε περίπτωση ήττας , ενώ η Μονακό είναι με την πλάτη στον τοίχο ξέροντας ότι με ήττα η πρώτη της , εντυπωσιακή αν μη τι άλλο , παρουσία στην Ευρωλίγκα θα σταματήσει απόψε.

Νίκος Θεοδωράτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *