Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Φιλικό τεστ με Κύπρο!

Share

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα (11/11, 16:45) την Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση, λίγες μέρες πριν τα ματς για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας σήμερα α ντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι την Κύπρο (11/11 16:45) λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια για το Nation league. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Απόλλωνα την αντίστοιχη της Κύπρου, σε μια φιλική αναμέτρηση όπου ο Φαν Σιπ θα έχει την ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και διατάξεις. Γενικά, αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Επίσης, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν στην «γαλανόλευκη» αποστολή οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιώργος Γιακουμάκης, ενώ θα απουσιάσουν φυσικά οι θετικοί στον κορωνοϊό Σβάρνας, Μπακάκης, Μάνταλος αλλά και ο τραυματίας Γιαννούλης. Να σημειωθεί, πως στη χθεσινή (10/11) προπόνηση υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Γιώργο Μασούρα, που αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας (Σέλτικ), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Μπάμπης Λυκογιάννης (Κάλιαρι), Γιάννης Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Λάζαρος Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Μπόχουμ), Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γιώργος Κυριακόπουλος (Σασσουόλο), Παντελής Χατζηδιάκος (Αλκμααρ)

Μέσοι: Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Πέλκας (Φενερμπαχτσέ), Μανώλης Σιώπης (Αλάνιασπορ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Τάσος Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Δημήτρης Λημνιός (Κολωνία)

Επιθετικοί: Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Παυλίδης (Βίλεμ), Ευθύμης Κουλούρης (Τουλούζ), Γιώργος Γιακουμάκης (Φένλο)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *