Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

‘’Βροχή’’ από γκολ στο ηλιόλουστο Περιστέρι.

Share

Άμιλλα Περιστερίου- ΠΑΣ Γαλάτσι 3-3: ‘’Βροχή’’ από γκολ στο ηλιόλουστο Περιστέρι

All-focus

Η Άμιλλα Περιστερίου σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη με τον ΠΑΣ Γαλάτσι με σκορ 3-3 στο γήπεδο της Χωράφας, στο Περιστέρι για την 22η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του δεύτερου ομίλου.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μόλις στο 3’ ο Στασινόπουλος μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Γαλατσίου με σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μετά από δύο λεπτά στο 5’, ο Γεωργαντώνης με ωραία εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για την ομάδα του Γαλατσίου. Και ενώ περιμέναμε να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου. Η επόμενη τελική έγινε στο 26’, οπότε το Γαλάτσι έκανε το 1-2. Λανθασμένη κυκλοφορία της μπάλας μεταξύ των αμυντικών της Άμιλλας και ο Χαραλάμπους εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών, κέρδισε τη μπάλα και πλάσαρε εύκολα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Χωρίς καμία άλλη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

 

All-focus

Έτσι όπως άρχισε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Οι γηπεδούχοι στο 52’ με τον Δέγκλερη με πλάγιο σουτ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια ισοφάρισαν σε 2-2 και στο 55’ με τον Μπέλη με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έκαναν το 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ.  Ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τελικές προσπάθειες (τέσσερις για κάθε ομάδα) και από τις δύο ομάδες, που κάποιες από αυτές, μπορεί να είχαν γίνει γκολ, αν οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Οι ομάδες, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν πιο ελεύθερα και δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Η πίεση που άσκησε η ομάδα του Γαλατσίου για να ισοφαρίσει από το 70’ μέχρι και το 85’ απέδωσε καρπούς. Στο 82’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργαντώνης κάνοντας το σκορ 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δίκαιη μοιρασιά σε ένα ανοικτό και ενδιαφέρον αγώνα.

Άγγελος Φραγκισκάτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *