Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση της Καισαριανής κόντρα στην Κοψαχείλα

Share

Η Καισαριανή επιβλήθηκε με 2-0 της Κοψαχείλας και έφυγε με την νίκη από το Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την έκπληξη, αλλά στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πολύ ωραίο ρυθμό, καθώς όπως φάνηκε και οι δύο ομάδες είχαν μπει με κέφια για να ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει ένα γρήγορο γκολ για την Καισαριανή, όταν στο 7′ ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και βρίσκοντας λίγο χώρο μέσα στην περιοχή, με ωραίο σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Το πρώτο μέρος κύλησε με την μπάλα να πηγαίνει συνέχεια πάνω-κάτω, χωρίς όμως να υπάρξουν επικίνδυνες ευκαιρίες και από τις δύο μεριές.

Στο δεύτερο κομμάτι του ματς, η Κοψαχείλα μπήκε με διάθεση να ισοφαρίσει αφού κρατούσε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια της, δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει. Αυτή η εικόνα κράτησε μόλις δέκα λεπτά, γιατί μετά φάνηκε η κόπωση των παικτών της ομάδας του Φαλήρου, οι οποίοι μάλιστα είχαν μόλις τρείς αλλαγές στον πάγκο. Από το 60′ και μετά, ο Μεμάι, επιθετικός της Καισαριανής, πήρε τα πάνω του και απείλησε σημαντικά τρείς φορές την αντίπαλη εστία. Αρχικά με μακρινό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε την κλειστή γωνία του Τεκίδη, ο οποίος του είπε «όχι». Έπειτα ακολούθησαν δυο τελικές του στο 78′ και στο 80′, που πέρασαν ξυστά έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα, η Κοψαχείλα έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς όταν σε μια αντεπίθεση στο 83′, ο Τζουμακάς με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Ασημακόπουλο, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ επιχείρησε να κρεμάσει τον Χρυσαναστάση, η μπάλα όμως δεν του έκανε το «χατίρι» και κατέληξε άουτ. Το τελειωτικό χτύπημα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 88′, όταν ο Λιάπης με πανέμορφη ατομική ενέργεια πέρασε τέσσερις αμυντικούς της Κοψαχείλας και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ της Καισαριανής.

Με αυτούς τους τρείς βαθμούς, η ομάδα της Καισαριανής ολοκλήρωσε την σεζόν πρώτη με 59 βαθμούς και στο +12 από τον δεύτερο Ηρακλή Περιστερίου, ενώ η Κοψαχείλα έμεινε στους 34 πόντους αλλά έπεσε στην πέμπτη θέση, καθώς την προσπέρασε το Ψυχικό.

Κρίστοφερ Μενσιάν

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *