Type to search

Aιγάλεω Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ψυχωμένο Αιγάλεω υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β!

Share

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε το Αιγάλεω απέναντι στον Παναθηναϊκό Β‘ στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” με 2-1. Στην έκτη θέση η ομάδα των δυτικών προαστίων, 11η η ο ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ.

Σε μια αναμέτρηση που έσπασε κόκκαλα, το ψυχωμένο Αιγάλεω επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’, ο οποίος δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας την ήττα, “πετώντας” το προβάδισμα που πήρε στο 30ο λεπτό απο το πέναλτι γκολ του Ηλία Ηλιάδη. Ο Παπανικόλας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με κεφαλιά στο 74ο λεπτό έπειτα απο κόρνερ του Χοτζαλλί και τη νίκη στο Αιγάλεω έδωσε με πέναλτι ο Δημητριάδης στο 82‘.

1ο ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης, ήταν αυτή του τέταρτου λεπτού όταν ο Τσιλιγγίρης βρήκε με εκτέλεση κόρνερ τον Μπαρμπαρούση, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 23ο λεπτό, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει. Οι πράσινοι εκτέλεσαν κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Αθανασακόπουλο, που έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και ο Σιδεράς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φυλακτού, όμως το γκολ ακυρώθηκε, για οffside.
Ότι δεν πέτυχε στο 23′ ο Παναθηναϊκός, το κατάφερε επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Σαρδέλης μπήκε στην περιοχή, πήγε να περάσει τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω που τον ανέτρεψε, κερδίζοντας την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ηλίας Ηλιάδης, παγώνοντας το “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” για το 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάποια άλλη ιδιαίτερη ευκαιρία, με το ποδόσφαιρο που παίχτηκε κι απο τις δύο πλευρές να είναι ιδιαίτερα κακό.

2ο ημίχρονο

Το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ριζικά, καθώς ο προπονητής του Αιγάλεω προχώρησε σε τρείς αλλαγές, που μεταμόρφωσαν την ομάδα του. Συγκεκριμένα ο κύριος Χαραλαμπίδης, αντικατέστησε τους Τσιλιγγίρη, Αρναρέλλη και Σταματάκη, περνώντας στο γήπεδο τους Τριμμάτη Χοτζαλλί και Δημητριάδη. Αυτές οι αλλαγές ήταν αρκετές ώστε οι γηπεδούχοι να “πνίξουν” τον Παναθηναϊκό Β, σφυροκοπώντας την εστία του Ξενόπουλου.
Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε στο 53ο λεπτό. Ο Τριμάτης πήρε κεφαλιά απο τη σέντρα του Παναγιώτου, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δημητριάδης σούταρε, με τον Ξενόπουλο να αντιδράει ενστικτωδώς αποσοβώντας το μοιραίο.
Η κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού Β, ανάγκασε τον Βάσκεθ να βγάλει τον Τσιριγώτη και να περάσει στο γήπεδο τον Μαραθωνίτη, θέλοντας να φρεσκάρει τις πτέρυγες του στο 73′.
Ένα λεπτό αργότερα το Αιγάλεω, ισοφάρισε. Ο Χοτζαλλί εκτέλεσε κόρνερ απο τα αριστερά και ο αρχηγός Μιχάλης Παπανικόλας, πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Ξενόπουλου για το 1-1.
Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80ο λεπτό. Ο Δημητριάδης, πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια απο τα δεξιά, περνώντας τρείς παίχτες του Παναθηναϊκού Β’ , μπήκε στην περιοχή ο Σιδεράς τον ανέτρεψε και ο Τσαγκαράκης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίχτης μετουσίωσε το πέναλτι σε γκολ για το τελικό 2-1.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Φυλακτός, Παναγιώτου, Αναστασίου, Παπανικόλας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Τσιλιγγίρης, Αρναρέλλης, Μπαρμπαρούσης

Παναθηναϊκός Β’ (Χαβιέρ Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Σιδεράς, Αντωνίου, Θεοχάρης, Ηλιάδη, Σαρδέλης, Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Τσιριγώτης

www.sportreview.gr

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *