Type to search

Λίβερπουλ Οριγκί

O Origi περιγράφει πώς “σταμάτησε ο χρόνος” στο Wanda Metropolitano

Share

O Origi είναι μία cult φιγούρα και ένας ζωντανός θρύλος της Liverpool, παρόλο πού δεν αγωνιζόταν ποτέ με τη συχνότητα του Salah ή του Mane.

Ο επιθετικός των Reds, στον σχετικά λιγοστό χρόνο πού έχει αγωνιστεί με την κόκκινη φανέλα στις έξι του σεζόν στο Anfield, έχει προλάβει να πετύχει αρκετά ιστορικής σημασίας γκολ, με αποκορύφωμα φυσικά τα δύο επί της Barcelona στον ημιτελικό του Champions League το 2019 και φυσικά αυτό στον τελικό εναντίον της Tottenham.

Σε σχέση με το τελευταίο, ο Βέλγος, μαζί με τους Trent Alexander-Arnold και Adrian, συμμετείχε σε video πού ανέβηκε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube, στο οποίο περιέγραψε τα συναισθήματα του και το “παρασκήνιο” γύρω από το γκολ του στον τελικό του Wanda Metropolitano, ερωτηθείς από τους συμπαίκτες του ποια είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας του:

“Θα έλεγα το Champions League, όταν το κερδίσαμε”, αναφέρει αρχικά.

“Είναι ένα παιδικό όνειρο. (είναι) Το συναίσθημα πού οπτικοποιούσες στο μυαλό σου από παιδί.”

“Θέλει χρόνο για να συμβεί κάτι τέτοιο, και υπήρχε μεγάλη προετοιμασία πριν το παιχνίδι. Είχαμε το camp στην Ισπανία, και μετά πήγαμε στη Μαδρίτη. Το στάδιο ήταν απίστευτο, ο καιρός ήταν τρελός, όλες οι σκηνές με τους οπαδούς (ήταν φανταστικές).”

“Πέρασα στο παιχνίδι και σκόραρα, και όλο αυτό έγινε ακόμα πιο ξεχωριστό. Η οικογένειά μου ήταν εκεί, όλοι ήταν εκεί, και τη στιγμή πού ο διαιτητής έληξε τον αγώνα ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος για μένα!”

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στο ντόπιο αγόρι της ομάδας του Klopp, Trent Alexander-Arnold, ο οποίος εκτός του ότι ήταν αυτός ο οποίος έδωσε εκείνη την αλησμόνητη ασίστ στον Origi για το τέταρτο γκολ στη ρεβάνς του ημιτελικού με τη Barcelona στο Anfield, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του τελικού του γηπέδου της Atletico Madrid:

“Είναι τρελό να σκέφτεσαι τι συνέβη εκείνη τη νύχτα!”

“Μοιάζει μαγικό, για να είμαι ειλικρινής.”

“Το να είσαι μέρος του είναι ξεχωριστό.”

Ο Divock Origi είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τη Liverpool το καλοκαίρι, καθώς ο χρόνος του στο γήπεδο είναι περιορισμένος, το συμβόλαιό του λήγει, και η Milan δεδομένα ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του.

 

Ανδρέας Αλιμπέρτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *