Type to search

Γ εθνική Πανιώνιος

Πανιώνιος Άρης Σούδας 2-1 : Είχε το βλέμμα στη Κρήτη ο Ιστορικός

Share

Ο Ιστορικός φιλοξένησε τον Άρη Σούδας για την 18η αγωνιστική της Γ εθνικής και τον 7ο όμιλο .

Ο Πανιώνιος παρά την εύκολη νίκη του με 2-1 δεν κατάφερε όπως πέρυσι να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ που οδηγούν στην Β εθνική , σε αντίθεση με τον ΠΑΟ Ρουφ που επικράτησε στον Άγιο Νικόλαο με 0-2 επί της τοπικής ομάδας και βγήκε πρώτος στο πρωτάθλημα . Η ομάδα της Κρήτης υποβιβάστηκε στα τοπικά .

Διαιτητές : Οραιόπουλος , Παπαδόπουλος , Καρεκελές

Στο πρώτο ημίχρονο όπως και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν με αρκετές χαμένες εύκαιρες . Η πολιορκία του Πανιώνιου ξεκίνησε από το πρώτο λεπτό με το ανάποδο ψαλιδάκι του Λιούμη . Στο 40΄μετα από αρκετά σουτ ο Πίσπας άνοιξε το σκορ . Στο τέλος του ημιχρόνου υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων όμως οι ψυχραιμότεροι έλυσαν την παρεξήγηση . Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολλές αλλαγές όμως αυτές που ξεχώρισαν ήταν πως  οι δυο ομάδες άλλαξαν τους τερματοφύλακες της ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής  .Στο 60, ξανά ο Πίσπας έκανε το 2-0 για τους νεοσμυρνιώτες . Δέκα λεπτά αργότερα η χρυσή αλλαγή των φιλοξενούμενων με τον Σκοπελίτη μείωσε για το τελικό 2-1.

Οι Πάνθηρες δημιούργησαν  για ακόμα μια φορά μια όμορφη ατμόσφαιρα στην Νέα Σμύρνη .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Σταυρακόπουλος : Καπούταγλης (83 Κραβαρίτης ), Παντίδος, Κοντοές ( 83 Σπάρταλης ) , Ζούλιας , Διονέλης , Γκίνο , Γροντής , Μούντριχας (60 Μπρέγκου) , Αργυρίου( 68 Κράσι) , Πίσπας , Λιούμης ( 83 Κουτσουπιάς )

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ : Φραγκελής : Βροντάκης (45 Βουλγαράκης ) , Στεφανίδης , Κοκκινάκης ,  Ιμέρι (66 Σκοπελίτης) , Βαρδάκης (55 Μπακογιάννης ) , Ροκάκης , Τσίτας (45 Βασιλάκης ) , Αμαραντίδης (45 Τσίγκας ), Παπαδάκης , Πιπεράκης , Σοφούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *