Type to search

AEK Futsal ΑΕΚ Γιάννης Ζίαβας Ποδόσφαιρο σαλας Ποδόσφαιρο σάλας Προπονητική

Ποδόσφαιρο σάλας και τι ξημερώνει στη επόμενη μέρα μέσα από τη ματιά ενός φημισμένου προπονητή.

Share

Είχα την ύψιστη τιμή να πάρω συνέντευξη με έναν από τους διακεκριμένους προπονητές και έναν άνθρωπο που έβαλε το λιθαράκι του στο χτίσιμο του συγκεκριμένου αθλήματος,τον κύριο Γιάννη Ζίαβα.

Ό κυρ. Γιάννης Ζίαβας με συμμετοχή σε πολλές ομάδες με πολυάριθμους τίτλους και βραβεία, κατακτήσεις και νίκες, συζητώντας την επόμενη και μεθεπόμενη μέρα στο τι ξημερώνει για το ποδόσφαιρο σάλας.

 

Η ΑΕΚ, η εθνική αντρών και η απλότητα του αθλητή εν μέσω προπονητή.

Έχοντας κάνει το αγροτικό του σε πολλές ομάδες, κατάφερε με πείσμα, υπομονή και χωρίς να χάσει ελπίδα να χτίσει κάτι, μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, η κλήση του στη εθνική θεωρείται ιδιαίτερη σημασία στο να βάλει το όνομα του στις επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και η αγάπη σε συνδυασμό με μεράκι, όρεξη για το futsal τον ανάδειξαν ως ένας από τους κορυφαίους αν οχι τους μεγαλύτερους προπονητές που έχουν περάσει ποτέ.

 

Ιδιαίτερη σημασία ήταν η κουβέντα όπως το αναφέρω εγώ διότι μέσα από τη δημοσιογραφική ματιά, ήταν σαν μιλάω με τον Έλληνα Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύγχρονοι προπονητές ποδοσφαίρου έχουν εισάγει στα συστήματα τους μέσα από το άθλημα,η εμπειρίες που κουβαλάει στις πλάτες του ίση η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για το Φούτσαλ.

Εστίαση στο ορισμό τι σημαίνει ποδόσφαιρο σάλας, επιτυχίες που τον συνόδεψαν, η μη επαρκή διαχείριση σε οικονομικό τομέα πολιτείας και ομοσπονδίας,ο έρωτας με φουτσαλ και το αμείωτο ενδιαφέρον και η υπό καθοδήγηση της ΑΕΚ στα εντός και εκτός έδρες.

 

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το Google Drive, με λίγα λεπτά υπομονής διότι είναι μεγάλο το αρχείο να μη ανοίγει κατευθείαν.

https://drive.google.com/file/d/11u2z_JTjRIDftWjaUZjnQpPxaKhbUWJF/view?usp=drivesdk

Υ.Γ

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Ζίαβα Γιάννη για την παραχώρηση της συνέντευξης εφ’ορου ύλης σε μένα εν μέσω απο τη καρτέλα του δημοσιογράφου  από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και από τη ιστοσελίδα SportReview.

Εύχομαι ότι καλύτερο και σε πολλές επιτυχίες κύριε Ζίαβα.

?️Χρήστος Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *