Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική Μπαρτσελόνα ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός:Κόντρα στη Μπαρτσελόνα με φόντο τη δεύτερη θέση

Share

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports prime) με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό για τη μάχη της δεύτερης θέσης.

Τις υποχρεώσεις του για τη κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας κλείνει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός.Στο τελευταίο του ματς πριν την έναρξη των πλέι-οφ θα βρει μπροστά του τη πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθη.Μετά και το δώρο της ήττας της Ρεάλ χθες από τον Παναθηναϊκό ενδεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού θα τον φέρει κατάματα με τη δεύτερη θέση της κατάταξης.Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών ¨παράξενων΄΄ αποτελεσμάτων καθώς οι ομάδες στο τέλος της κανονικής περιόδου διαλέγουν αντιπάλους οπότε κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τις τελευταίες μέρες τους Σλούκα,Φαλ,Παπανικολάου και Ντόρσει να ταλαιπωρούνται από ίωση.Οι δύο τελευταίοι έδωσαν το παρόν στη τελευταία προπόνηση και υπολογίζονται κανονικά.Αντίθετα για τον Έλληνα πλέι-μέικερ και τον Γάλλο σέντερ ο προπονητής του Ολυμπιακού θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή προκειμένου να δει αν θα είναι διαθέσιμοι για τον σημερινό αγώνα.

Στον αντίποδα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει και εκείνος σοβαρές απώλειες. Εκτός για την Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Μπράντον Ντέιβις, Κόρι Χίγκινς και Πιέρε Οριόλα. Από την άλλη, κανονικά ακολούθησε την αποστολή ο Σερτάτς Σανλί. Ο Τούρκος σέντερ μπήκε τις τελευταίες ημέρες σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι οι Καταλανοί είναι αδιάφοροι για την αναμέτρηση καθώς χάρη στο 21-5 ρεκόρ έχουν κλειδώσει τη πρωτιά.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Άνε Πάντερ (Γερμανία).

Γουλής Κωνσταντίνος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *