Type to search

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ Ποδόσφαιρο ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: << Όποιος έβαζε το γκολ σε εκείνο το χρονικό σημείο, θα έπαιρνε και το ματς >>.

Share

Κηφισιά και Αιγάλεω αναμετρήθηκαν για την 27η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Bettson Super League 2, με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να παίρνει τελικά τη νίκη και τους πολύτιμους 3 βαθμούς.

Υπό την τεχνική ηγεσία του Δημήτρη Ελευθερόπουλου το τελευταίο δίμηνο, η Κηφισιά αποδίδει πάρα πολύ καλά, στην πρώτη της μάλιστα παρουσία σε επαγγελματική κατηγορία. Με εξαίρεση την κακή παρένθεση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Καλλιθέα (ήττα με 1-0 στο 84΄), η Κηφισιά βγάζει μέταλλο καλής ομάδας όπως είπε ο κόουτς της και άλλοτε γκολκίπερ Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Γιάννη Λιβανό και το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ:

Ως προς το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο η Κηφισιά πλήρωσε το Αιγάλεω με το ίδιο νόμισμα, για την ήττα της στον πρώτο γύρο, ανέφερε:

<< Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολύ καλό και γρήγορο ρυθμό, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Εμείς και το Αιγάλεω είμαστε δύο ομάδες αρκετά δουλεμένες, τακτικά τακτοποιημένες. Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και προϋποθέσεις για γκολ. Το Αιγάλεω δεν μας απείλησε καθόλου. Στο δεύτερο μέρος το Αιγάλεω ισορρόπησε το παιχνίδι. Στα τελευταία 30 λεπτά μάλιστα το παιχνίδι άνοιξε πάρα πολύ. Θέλαμε και οι δύο ομάδες τη νίκη, οπότε το ματς πήγε πολύ στη μετάβαση. Εκεί θα μπορούσε να το πάρει οποιοσδήποτε. Θεωρώ πως όπως και στο ματς με την Καλλιθέα την Κυριακή, όποιος το έβαζε το γκολ σε εκείνο το χρονικό σημείο, θα το έπαιρνε, έτσι έγινε και σήμερα. Απλά στην Καλλιθέα δεχθήκαμε εμείς γκολ στο 84′, ενώ σήμερα ήμασταν αυτοί που το βάλαμε στο 85′ >>.

Σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο του Diego Capel, δήλωσε:

<< Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Σε κάθε αγώνα στην κατηγορία πρέπει να ματώσεις, για να πάρεις βαθμό ή βαθμούς. Ο Ηρόδοτος θα παίζει την  παραμονή του στην κατηγορία, γιατί κινδυνεύει. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Το ζήσαμε και στη Ζάκυνθο αυτό. Πρέπει να πάμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε μία συγκομιδή βαθμών σε αυτές τις αγωνιστικές αρκετά μεγάλη. Πρέπει να συνεχίσουμε, ώστε η ομάδα να χτίσει ακόμη μεγαλύτερο μέταλλο. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή >>.

Για την εντυπωσιακή επέμβαση του Αναγνωστόπουλου στο 87ο λεπτό και το πώς την είδε ως γνώστης της θέσης, είπε:

<< Για  τον Αλέξανδρο δεν εστιάζουμε μόνο εκεί. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από εκείνον. Ο Αναγνωστόπουλος είναι ένας παίκτης με πάρα πολύ καλή προσωπικότητα. Είναι ένας σταθερός τερματοφύλακας, βελτιώνεται συνέχεια και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με αυτόν >>.

 

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *