Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη γοήτρου για τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη με 13-11 απέναντι στον τοπικό Πανιώνιο

Share

Για την 4η αγωνιστική της β φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε από το κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης με 13-11, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ.

Το παιχνίδι

Το πρώτο οχτάλεπτο άνηκε στον Απόλλωνα που με την καλή αμυντική λειτουργία του και τον Σολανάκη με 2 γκολ στην επίθεση, πήρε το προβάδισμα με 4-2.Στη δεύτερη περίοδο ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές, είχε καλύτερη κυκλοφορία στην επίθεση και έτσι μείωσε τη διαφορά στο ένα γκολ, με τελικό σκορ της περιόδου να είναι 6-5 για τον Απόλλωνα.Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την αντεπίθεση τους και με όπλο την σφιχτή άμυνα, πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά με 8-7 στο τέλος του 3ου οχταλέπτου.Η τέταρτη περίοδος ήταν η πιο συναρπαστική του αγώνα, αφού σημειώθηκαν 9 γκολ στην διάρκεια της.Ο Πανιώνιος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με διαφορά 2 τερμάτων(9-7) στο ξεκίνημα, αλλά ο Απόλλωνας πάτησε γκάζι και με 3 συνεχόμενα γκολ πήρε προβάδισμα με 10-9.Από εκεί και μετά διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και έφυγε νικητής με 13-11.

Με αυτή τη νίκη ο Απόλλων παρέμεινε στην τέταρτη θέση, αλλά μείωσε τη διαφορά στη βαθμολογία στους 2 βαθμούς από τους γηπεδούχους.

Πανιώνιος (Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Μπραΐμης 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης 1, Καζάκος, Κουκούνας, Μαυράκης.

Απόλλων Σμύρνης (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Τουρκομένης, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 4, Τσολακούδης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Κότσκαρ, Τσαβαλιάρης.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-2, 3-1, 3-6.

Αποτελέσματα

Ολυμπιακός- Βουλιαγμένη 12-12

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 11-13

 

Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 52

2.Βουλιαγμένη 43

3.Πανιώνιος 39

4.Απόλλων Σμύρνης 37

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *