Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΗΔΟΥΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: << Το πρωτάθλημα έχει συνέχεια, το μυαλό μας στην Μπαρτσελονέτα τώρα>>.

Share

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα δύσκολο μεσημέρι απέναντι στη Βουλιαγμένη, η οποία κατάφερε να σπάσει το απόλυτο των Πειραιωτών, ενώ λίγο έλειψε να φύγει από το Παπαστράτειο με τη νίκη. Ο παίκτης των ερυθρολεύκων, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς μας παραχώρησε συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 29 χρονος υδατοσφαιριστής μας είπε δύο λόγια για το σημερινό παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να πει πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά και γι΄ αυτό φυσιολογικά ήρθε η ισοπαλία. Ο εδώ και 7 χρόνια πολίστας των Πειραιωτών δήλωσε πως η ομάδα του είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα και το αξίζει, αλλά να πρέπει σε κάθε αγώνα να το δείχνει μέσα στην πισίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά στον Γιάννη Λιβανό και το Κέντρο Αθλητικού ρεπορτάζ.

Ως προς το σημερινό παιχνίδι που είχε δραματικό φινάλε, ο 29 χρονος  μέσος  είπε:

<< Ήταν ένας αρκετά κακός αγώνας για εμάς, κυρίως στην άμυνα. Δεχθήκαμε 12 γκολ. Αυτός είναι ο λόγος που φέραμε την ισοπαλία. Τόσο εμείς, όσο κι η Βουλιαγμένη, ξεκινήσαμε σχετικά καλά το ματς. Είχαμε κλειστές άμυνες. Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε, ήταν και σε κακή ημέρα ο τερματοφύλακας μας (Ζερδεβάς). Δεν παίξαμε καλή άμυνα. Ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για εμάς. Ωστόσο αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε, να παίρνουμε αυτοπεποίθηση από τέτοια ματς, κάτι που δυστυχώς δεν κάναμε σήμερα. Το πρωτάθλημα έχει συνέχεια. Εμάς τώρα το μυαλό μας πάει στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα >>.

Σχετικά με τη διαμαρτυρία του προς τον κύριο Αχλαδιώτη μετά το τελευταίο σφύριγμα,  ανέφερε:

<<  Ήταν μία φάση που και ο ίδιος ο αντίπαλος μου είπε πως ήταν όχι μόνο ήταν φάουλ, αλλά και αποβολή (δεν καταλόγισαν τίποτα οι διαιτητές). Δεν ξέρω τι βλέπουν οι διαιτητές σε κάθε φάση, που έχουν καλύτερη θέση και εικόνα. Δεν έγινε κάτι. Προχωράμε >>.

Όσον αφορά την σημερινή  απόδοση του συμπαίκτη του Ζερδεβά κάτω από τα γκολπόστ, ο πολίστας του Ολυμπιακού δήλωσε:

<< Είχε μία κακή ημέρα, συμβαίνει σε όλους αυτό. Στο τέλος βγήκε αλλαγή και έπαιξε ο Σύρμας. Γι’ αυτό έχουμε δύο τερματοφύλακες. Μία κακή ημέρα ήταν. Η μία απόκρουση που έκανε  ο Ζερδεβάς πριν η μπάλα μπει γκολ ήταν καταπληκτική >>.

Για την πορεία του Ολυμπιακού προς το 36ο πρωτάθλημα και για το αν η ομάδα του είναι φαβορί, αλλά και για το αν το αξίζει. είπε :

<< Σίγουρα πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί και μας αξίζει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει όμως να το δείχνουμε και μέσα στο νερό, στα χαρτιά δηλαδή δεν αρκεί. Έχει μεγάλη συνέχεια το πρωτάθλημα και είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε πιο καλοί και πιο έτοιμοι στα πιο κρίσιμα παιχνίδια >>.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι της Ευρώπης με την Μπαρτσελονέτα, ο 29 χρονος μέσος υπογράμμισε τα εξής:

<< Είναι το πιο κρίσιμο  παιχνίδι, μέχρι το επόμενο. Είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που κυνηγάει την πρόκριση, όπως και εμείς. Είναι ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Μπαρτσελονέτα διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ δύσκολη έδρα. Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να πάρουμε μία νίκη που θα την χρειαζόμαστε τόσο πολύ >>.

Τέλος για τον κόουτς, Θεόδωρο Βλάχο που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας για 11η σερί σεζόν,  και για το αν είναι πάντα έτσι φωνακλάς και αν τους επισημαίνει με έντονο τρόπο ότι κάτι μπορεί να γίνει με καλύτερο τρόπο, ο Γενηδουνιάς ανέφερε:

<< Αυτή είναι η δουλειά του. Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Ο Θοδωρής Βλάχος  έχει αυτόν τον τρόπο. Τόσα χρόνια έτσι τον μάθαμε. Τη δουλειά του κάνει >>.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *