Type to search

Scottish Premiership ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκε ο Κόνορ Γκόλντσον

Share

Ο αμυντικός της Ρέιντζερς, Κόνορ Γκόλντσον, υπέστη ρατσιστική κακοποίηση στο ίνσταγκραμ, μετά τη πρόκριση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Γκόλντσον συνέβαλε και εκείνος στην πρόκριση της ομάδας του στο Βελιγράδι,με το συνολικό σκορ 4-2 επί του Ερυθρού Αστέρα, παρά την ήττα με 2-1 στη Σερβία. Ο 29χρονος σέντερ μπακ δεν δημοσίευσε μετά το τέλος του αγώνα, αλλά οι οπαδοί της αντιπολίτευσης απάντησαν σε μια παλιά ανάρτηση με emoji μαϊμού και άλλες άθλιες κακοποιήσεις στα σερβικά.

Εκπρόσωπος του συλλόγου δήλωσε στο Sky Sports News:

«Η Ρέιντζερς καταδικάζει έντονα την άρρωστη ρατσιστική κακοποίηση των παικτών μας. «Για άλλη μια φορά, αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν στον ρατσισμό και άλλες καταχρήσεις να συνεχιστούν χωρίς ευθύνη ή λογοδοσία».

Για την ιστορία του αγώνα ο Μίρκο Ιβάνιτς έδωσε το προβάδισμα στον Ερυθρό Αστέρα. Έπειτα ο Ράιαν Κεντ ισοφάρισε για τη Ρέιντζερς, προτού ο Ελ Φαρντού Μπεν Ναμπουχάνε σκοράρει για τους γηπεδούχους από το σημείο του πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Συντάκτης: Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *