Type to search

Barcelona Barcelona fc Spotify ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα, Spotify και τα μυστικά της συμφωνίας

Share
  • Τη πρώτη τριετία οι μπλαουγκράνα θα λάβουνε 67 εκατομμύρια.
  • Επιπλέον θα προστεθούν άλλα δυόμισι εκατομμύρια εάν υπάρξει καλή πρακτική στη ενεργοποίηση του συμβολαίου.
  • Από όλο αυτό το πλάνο μπορεί να κερδίσει σχεδόν 275 εκατομμύρια.
  • Ο μόνος όρος είναι ότι η Σουηδική εταιρεία δεν μπορεί να μετάπουλησει κανένα στοιχείο, η καμιά περιουσία του συλλόγου.

Η Μπαρτσελόνα και η Spotify έχουν έρθει σε μία συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει το χορηγό προς τις φανέλες της πρώτης ομάδας ανδρών αλλά και των γυναικών όπως και με τις προπονήσεις και των τριών ομάδων.

Επίσης στο γήπεδό τους θα μετονομαστεί σε spotify Camp Nou και το συμβόλαιο  έχει υπογραφή διαρκεί έως και για 4 χρόνια και για τα  τα προπονητικά είναι για τρεις σεζόν.

Από όλο το συμφωνητικό μεταξύ της ομάδας και της εταιρείας είναι, ότι ο σύλλογος θα βάλει 57,5 εκατομμύρια στην τσέπη του, ενώ για το μπροστινό μέρος της φανέλας θα προστεθούν άλλα 5 εκατομμύρια ,τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου θα είναι για 6 σεζόν και για κάθε σεζόν από 5 εκατομμύρια έκαστος.

Εάν τα πάνε καλά οι δύο πλευρές και έχουνε μία αρμονία και κρατάνε μία ισορροπία, ο σύλλογος από τη Βαρκελώνη θα δει στο λογαριασμό του αλλά 2,5 εκατομμύρια να προσθέτονται.

Επιπλέον η Σουηδική εταιρεία παραγωγής μουσικής, η οποία είναι μία από τις πιο γνωστές και πιο διάσημες στον κόσμο, στο τομέα της μουσική αναφέρεται ότι αν δεν πάει καλά η συμφωνία και χαλάσει, θα μπορούσε να πουλήσει φανέλες της Μπαρτσελόνα (ως προς την έννοια του μάρκετινγκ) αλλά ο πρόεδρος της ο  Λαπόρτα και μέλοι του διοικητικού συμβουλίου αρνήθηκαν ρητώς σε αυτό.

 

Όσο αφορά το γήπεδο του Camp Nou πρόκειται να αλλάξει όνομα και μάλιστα σύντομα διότι το ότι θα μπει στην άκρη και θα ονομαστεί  Spotify Camp Nou, μεε ένα ποσό της τάξης των 15 με 20 εκατομμυρίων. Αυτό περιλαμβάνει έξι χρόνια αρχικά και μπορεί να ανανεωθεί για άλλα 15 χρόνια.

Το Spotify που είναι μία δυνατή εταιρεία η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή, είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα αυτό και θα προσφέρει ένα καλό όνομα σε αυτό το brand name που λέγεται Μπαρτσελόνα.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *