Type to search

Arsenal CHAMPIONS LEAGUE Champions League Champions league Juventus Premier League Premier league ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ Βιγιαρεάλ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΙΑ Ιταλία Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρεμιέρ Λίγκ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΣΕΡΙΕ Α ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα:Τζόγος σε Τορίνο και Λονδίνο!

Share

Καλησπέρα φίλοι μου,

Τετάρτη σήμερα με Τσάμπιονς Λιγκ και σούπερ ματς για την Πρέμιερ Λιγκ με στόχο το ταμείο.

Στο Τσάμπιονς λιγκ τα περισσότερα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και δεν θεωρώ ότι και τα σημερινά ματς θα ξεφύγουν από αυτό το μοτίβο.

Στην Πρέμιερ μετά την γκέλα της Σίτυ από την Κρίσταλ Πάλας την Δευτέρα η Λίβερπουλ μπορεί να μειώσει στον πόντο την διαφορά αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην αναγεννημένη Άρσεναλ.

Γιουβέντους-Βιγιαρεάλ

Μεγάλο ματς σήμερα στο Τορίνο.Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ στην ρεβάνς του 1-1 με στόχο την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουβέντους ανέβηκε αγωνιστικά από τον Δεκέμβρη και μετά.Δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή η φοβική ομάδα που ήταν στις αρχές της χρονιάς.Σε αυτό έχει συμβάλει και ο νέος μεγάλος της σταρ,ο Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Είναι αήττητη το 2022 στα 90′ βέβαια τα περισσότερα παιχνίδια τα έχει κερδίσει στο γκολ πράγμα που μας δείχνει ότι κοιτάει να κρατήσει αρχικά το 0 πίσω και μετά με το ατομικό της ταλέντο να βρει το γκολ νίκης.

Απουσιάζουν οι Κιέζα,Μακένι,Μπονούτσι,Άλεξ Σάντρο,Ζακάρια και Κάιο Ζόρζ.

Η Βιγιαρεάλ είναι φέτος μια ομάδα χωρίς μέτρο.Ενώ είναι αρκετά καλή ή θα πετάει σε ένα παιχνίδι ή θα σου βγεί η ψυχή για να περιμένεις να τελειώσει το ματς για να δεις αν κέρδισε.

Βέβαια στην Ευρώπη σκοράρει με ευκολία πράγμα που την κάνει πολύ επικίνδυνη αντίπαλο για όποιον την αντιμετωπίζει.

Έχει όμως πολλές απουσίες.Αυτές είναι οι Αλκάθερ,Καπουέ,Αλμπιόλ,Πένια,Μορένο και ο Φόιθ.

Με βάση αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα δούμε ανοικτό παιχνίδι.Θα πάει στην δύναμη και στο ποιος θα πετύχει πρώτος γκολ.Και τα πρώτα γκολ μπαίνουν κυρίως στο 2ο ημίχρονο.

Πρόβλεψη: Χ ημίχρονο σε απόδοση 2,10

Άρσεναλ-Λίβερπουλ

Ματς που πριν 1 μήνα θα λέγαμε ότι η Λίβερπουλ λόγω διαφοράς από την Σίτυ δεν θα είχε και τα πολλά κίνητρα σε σχέση με την Άρσεναλ που παίζει για την 4αδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλά όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελάει.Η Λίβερπουλ μπορεί να πάει στο -1 από το πρωτάθλημα.Απέναντί της δεν βρίσκει όμως την Άρσεναλ του Αυγούστου αλλά την αναγεννημένη Άρσεναλ που πλέον με 3 ματς λιγότερα είναι το μεγάλο φαβορί για τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Τσαμπιονς Λιγκ.

Με 5 σερί νίκες έρχεται στο ντέρμπι η ομάδα από το Λονδίνο.Έχει πλέον πλάνο με σφραγίδα Αρτέτα και ομάδα που ώρες ώρες βγάζει απίστευτο ταλέντο στο χορτάρι.

Με νίκη απογειώνεται στο +4 από την Γιουνάιτεντ με 2 παιχνίδια λιγότερα πράγμα που δίνει τρελό κίνητρο.

Απουσιάζει μόνο ο Τομιγιάσου.

Ματς ζωής και θανάτου είναι το σημερινό για την Λίβερπουλ.Με νίκη κοιτάει κούπα με αρνητικό αποτέλεσμα δεν βγαίνει εκτός τίτλου αλλά λιγοστεύουν τα διαθέσιμα κανονάκια για άλλη γκέλα.

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλόπ είναι αήττητη εντός συνόρων για το 2022.

Θα λείψουν οι Μίλνερ και ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας.

Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα.Το θέλουν και οι 2 το ίδιο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.Σημείο δεν βγαίνει άρα θα πάμε στα γκολ που σαν ομάδες το έχουν και εύκολο.

Πρόβλεψη:Goal/Goal και Over2,5 σε απόδοση 2

Αυτά από εμένα.Ραντεβού αύριο με Γιουρόπα και Κόνφερενς.Καλή μας επιτυχια!

Τσεσμελής Αντώνης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *