Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κορωνίδα 1-1 Τερψιθέα: “Στοπ” στο σερί νικών των φιλοξενούμενων!

Share

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε και αυτό το σαββατοκύριακο στον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών, με τη 18η αγωνιστική να λαμβάνει χώρα.

Ένα από τα πρώτα της παιχνίδια ήταν αυτό πού διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Άλσος Βεΐκου του Γαλατσίου, μεταξύ της Κορωνίδας και της Τερψιθέας.

Οι Γλυφαδιώτες, αν και φιλοξενούμενοι, θα λέγαμε ότι θεωρούνταν το φαβορί πριν την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς ως τέταρτοι βρίσκονταν 5 θέσεις πάνω από τους γηπεδούχους, ενώ επίσης προέρχονταν από 3 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια τους.

Α’ ημίχρονο:

Το πρώτο γκολ του αγώνα επετεύχθη μόλις στο 5ο λεπτό για λογαριασμό της Κορωνίδας, πλην όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ! Μετά από άλλα 5 λεπτά ήρθε η σειρά της ομάδας των Νοτίων Προαστίων να τρομάξει για πρώτη φορά τον αντίπαλό της, έχοντας μία απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Ιωαννίδη.

Τα υπόλοιπα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου αφορούσαν σε κάποια δυνατά μαρκαρίσματα πού έκαναν τον διαιτητή να “τινάξει” αρκετές φορές τη σφυρίχτρα του και σε δύο περιπτώσεις να βγάλει την κίτρινη κάρτα από την τσέπη του, και φυσικά τα δύο γκολ.

Η Τερψιθέα άνοιξε το γκολ με τον Κώστα Γιοματάρη στο 30′, ανοίγοντας τον δρόμο για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στον όμιλο, η Κορωνίδα όμως της τον έκλεισε λίγο πριν το ημίχρονο! Ο Αλκαίος ήταν ο παίκτης πού επανέφερε την ισοπαλία.

Β’ ημίχρονο:

Η πορεία του δεύτερου μισού στο Άλσος Βεΐκου ήταν στην ουσία ίδια με αυτή του πρώτου, εξαιρουμένης της έλλειψης περαιτέρω τερμάτων.

Σε ένα σκηνικό καρμπόν με το πρώτο ημίχρονο, η Κορωνίδα είδε άλλο ένα γκολ της να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ, και πάλι στα 5 λεπτά μετά την έναρξη!

Το μενού περιλάμβανε μερικά ακόμα μαρκαρίσματα, ένα εκ των οποίων οδήγησε σε μία προσωρινή αψιμαχία μεταξύ παικτών των δύο ομάδων κοντά στα μισά του ημιχρόνου.

Η μοναδική αξιόλογη φάση του δεύτερου 45λεπτου ήταν για την Τερψιθέα, με πολύ ωραίο μακρινό σουτ των φιλοξενούμενων να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία του Ιωαννίδη.

Κάπως έτσι το 1-1 εξελίχθηκε σε τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να υποχωρούν κατά μία ακόμα θέση και να είναι πλέον 10οι, και την Τερψιθέα να κρατιέται στην τέταρτη θέση, σε απόσταση πλέον μόλις ενός και δύο πόντων από ΠΟΨ και Κοψαχείλα αντίστοιχα, οι οποίοι κέρδισαν τους αγώνες τους.

Ανδρέας Αλιμπέρτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *