Type to search

Χάαλαντ

Mbappe και Haaland στη Μαδρίτη?

Share

Ο σύλλογος από τη Μαδρίτη είναι μια ανάσα στο να αποσπάσει την υπογραφή του Γάλλου στράικερ των Παριζιάνων. Βλέμματα στην Βεστφαλία για τον Νορβηγό σταρ που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Οι μαδριλένοι είναι αδύνατο να αποκτήσουν και τους δύο παίκτες μαζί λογω των οικονομικών.

Εμπαπέ:Έτοιμη η Μαδρίτη για το ερχομό του;

Ο Γάλλος που είναι ταλέντο, ετήσια αμοιβή κοντά στα 25 εκατομμύρια και μπόνους υπογραφή 60 με 80 εκατομμύρια.

Για να φορέσει τα ασπρόμαυρα ο Νορβηγός η Βασίλισσα πρέπει να πληρώσει ένα της τάξης το ποσό των 75 εκατομμυρίων  και μαζί το μπόνους υπογραφής και ο μισθός είναι τα ίδια που θα πάρει και ο Γάλλος.

Για την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού η νυν ομάδα του σκοπεύει να τινάξει την μπάνκα στο αέρα με συμβόλαιο ανανέωσης το οποίο θα τον κάνει – αυτόματα – Μίδα.

Ωστόσο διαβεβαιώνουν ότι δεν θα φύγει μέχρι να στεφθεί πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Χάαλαντ:Σίτι η Ρεάλ Πολίτες εναντίον βασίλισσας.

Στο κυνήγι της υπογραφής μπαίνει και η  πρωταθλήτρια  Αγγλίας Manchester City διότι κυνηγάει τον πιστολέρο των Γερμανών, τον οποίο θα τους ανεβάσει και αγωνιστικά με τις επιδόσεις του να καταγραφούν αυτή τη σεζόν 23 τέρματα σε 20 εμφανίσεις.

Τα μέσα της Αγγλίας λένε για προχωρημένη συμφωνία, αλλά αυτό δεν ισχύει από την πλευρά του Νορβηγού.

Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτη πιο κοντά στο να τον εντάξουν στη ομάδα τους

Εάν τα καταφέρουν οι μαδριλένοι να κλείσουν συμφωνία και με τους δύο παίκτες, θα γίνει μεγάλο μπαμ στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου διότι εάν υπογράψουν αυτοί οι δύο παίκτες και αγωνιστούν με τα ασπρόμαυρα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός του πλανήτη.

Αντικειμενικά είναι δύο παίκτες (παρά το νεαρό της ηλικίας τους) που έχουν περισσότερο παρόν και μέλλον στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Επιμέλεια :Χρήστος Νικολόπουλος 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *