Type to search

Carabao Cup ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Τσέλσι

Kelleher: «Ούτε Στα Όνειρά Μου Δεν Περίμενα Να Βάλω Νικητήριο Πέναλτι!»

Share

Ο Caoimhin Kelleher ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές και σε αυτή του την εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool, για δύο λόγους.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Reds αφενός πραγματοποίησε κάποιες επεμβάσεις υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια του τελικού του Carabao Cup, αφετέρου ήταν ο παίκτης πού σκόραρε το νικητήριο -εκ του αποτελέσματος- πέναλτι, εφόσον ο Kepa Arrizabalaga αστόχησε στη συνέχεια.

Μετά τον τελικό λοιπόν, ο Ιρλανδός τερματοφύλακας παραχώρησε δηλώσεις στο site της ομάδας του, αναφερόμενος στα εξής:

  • Στο πώς αισθάνεται για το κρίσιμο πέναλτι που έβαλε:

«Είναι δύσκολο να το συνοψίσω αυτή τη στιγμή. Προφανώς είναι πολλά τα συναισθήματα, όμως είμαι απλά χαρούμενος για τη νίκη πού πήραμε στο Wembley μαζί με τους φιλάθλους μας. Είναι ξεχωριστό.»

  • Στο αν, πηγαίνοντας για ύπνο το βράδυ πριν τον τελικό, ονειρευόταν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε αυτόν:

«Ονειρευόμουν καλά πράγματα πριν το παιχνίδι, ότι θα κερδίζαμε, όμως ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα ότι θα σκόραρα ένα πέναλτι μπροστά στους οπαδούς, το οποίο εν τέλει θα ήταν το νικητήριο!»

  • Στο αν είχε σκεφτεί πώς θα εκτελούσε το πέναλτι:

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν να στείλω τη μπάλα στην άλλη μεριά (από αυτή πού την έστειλε)! Όπως ανέβαινα για να πάω για την εκτέλεση, είδα με την άκρη του ματιού μου ότι (o Kepa) έπεφτε στη μεριά πού θα την έστελνα, οπότε άλλαξα γνώμη! Δεν ήθελα να στείλω τη μπάλα τόσο ψηλά, για να είμαι ειλικρινής.»

  • Στο αν ο Alisson Becker ήταν υποστηρικτικός μαζί του, παρόλο πού ο Klopp τον άφησε στον πάγκο:

«Είναι θαυμάσιος. Είδαμε την Chelsea να αλλάζει τερματοφύλακα στο τέλος, οπότε το να διατηρήσω εγώ την εμπιστοσύνη του προπονητή ήταν ξεχωριστό, και ο Ali είναι απλά εξαιρετικός μαζί μου. Δεν ήταν μουτρωμένος ή κάτι τέτοιο. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, και είναι πολύ βοηθητικός απέναντί μου.»

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *