Type to search

ΕΠΣΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γαλάτσι: 1-0 επί Ατρόμητου Χαλανδρίου και αναρρίχηση στη βαθμολογία!

Share

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Ατρόμητου Χαλανδρίου το μεσημέρι της Κυριακής, ανεβαίνοντας βαθμολογικά κατά μία θέση,

Ένα αρκετά έντονο και ένα ακόμα πιο άτονο ημίχρονο μας επεφύλαξε το παιχνίδι του β’ ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών πού διεξήχθη στο Άλσος Βεΐκου αυτό το σαββατοκύριακο.

Στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Γαλατσίου, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, ο 7ος πριν το παιχνίδι ΠΑΣ φιλοξένησε τον 8ο Ατρόμητου Χαλανδρίου, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Ηλία Χρυσανθακόπουλου στο ημίωρο του αγώνα.

Πρώτο ημίχρονο:

Από το πρώτο τέταρτο, το μόνο πού ίσως μείνει στη μνήμη των 50 θεατών πού βρέθηκαν στο Γαλάτσι είναι το έντονο σωματικό παιχνίδι, με τον διαιτητή κ. Χριστοδούλου να σφυρίζει ίσως και περισσότερα φάουλ από όσα σε όλο το επόμενο 75λεπτο.

Έπειτα οι δύο τερματοφύλακες ξεκίνησαν να δέχονται κάποιες απειλές. Στο 16′ οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά κοντά στο γκολ, με τη σέντρα του δεξιού μπακ, Στάθη Τσέπα, να καταλήγει στο δοκάρι!

Η αντίδραση του Ατρόμητου σε αυτή την απειλή ήταν γρήγορη. Στο 20 οι γείτονες του ΠΑΣ αστοχούν με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας Δημήτρης Θεοφανίδης έκανε μία πολύ καλή απόκρουση.

Στο 30ο λεπτό είχαμε το πρώτο και τελευταίο γκολ του αγώνα, με τον Χρυσανθακόπουλο να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά και να σκοράρει για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν.

Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μισού ανήκε στους Χαλανδριώτες, το κόρνερ των οποίων στο 43′ κατέληξε απευθείας στο δοκάρι του Θεοφανίδη!

Δεύτερο ημίχρονο:

Από το δεύτερο ημίχρονο θα μείνουν λιγότερα πράγματα ακόμα και από το πρώτο τέταρτο του ματς. Οι δύο προπονητές προχώρησαν στις απαραίτητες αλλαγές όταν το έκριναν απαραίτητο, ενώ η μοναδική αξιοσημείωτη φάση ήταν αυτή πού δημιούργησε ο ΠΑΣ στο 70′, όπου η μπάλα κατέληξε άουτ.

Έτσι, οι σημερινοί γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 6η θέση μετά την ισοπαλία της Αλσούπολης με τον Παράδεισο, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε 8ος παρά την 4η συνεχόμενη ήττα του.

 

Ανδρέας Αλιμπέρτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *