Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπεράσπιση του Τούχελ απέναντι στο “ψυχικά” κουρασμένο Λουκάκου

Share

Ο τεχνικός των μπλε και υπέρπρωταθλητής με Τσάμπιονς Λιγκ κατακτήσεις Διηπειρωτικού και Σούπερ Καπ, είναι στο πλευρό του παίκτη της εθνικής Βελγίου και του συμπαραστέκεται.

Ο στράικερ της Τσέλσι για τον γύρο των 16′ παρακολούθησε από τον πάγκο την ομάδα του, να διαλύει και να βάζει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Με τον Χάβερτς, ο Γερμανός απέδειξε την αξία του, και η ομάδα του βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την επόμενη φάση.

Για το πρωτάθλημα με την Κρίσταλ Πάλας, είχε ακουμπήσει 7 φορές την μπάλα

 

 Aποτέλεσμα να μην κάνει καλή απόδοση όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές, ο προπονητής του τον άφησε στο πάγκο για το σημερινό αγώνα.

Ό κόουτς των “λιονταριών” σχετικά με τον αγώνα με την Πάλας, οπου ο Λουκάκου ήταν ‘εξαφανισμένος’ δήλωσε ότι δεν ήταν η  στιγμή του, δεν ήταν πλήρης συγκεντρωμένος και τον έβαλε να κάνει  αυτό το βήμα πίσω.

Επίσης, εδειχνε έντονα σημάδια κόπωσης και εξάντλησης, δεν ήταν έτοιμος να παίξει σε αυτή την ένταση όπου παίζει πάντα, ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με υψηλή ταχύτητα και σκληρή δουλειά στην μπάλα, να βγει μία ομαδική δουλειά για να έρθει και το σωστό αποτέλεσμα. Ήταν φανερά ταλαιπωρημένος και σωματικά και ψυχικά.

Στα του αγώνα ο Χάβερτς (μετράει 7 τέρματα φέτος)μαζί με τον Πούλισιτς, σφράγισαν την επιτυχία της ομάδας τους.

Οι Κόβασιτς και Ζίγιεχ αποχώρησαν με τραυματισμό και αυτό τους καθιστά δύσκολο για το τελικό του κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Λίβερπουλ την Κυριακή.

Συντάκτης:Χρήστος Νικολόπουλος 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *