Type to search

Fiorentina Juventus Vlahovic Γιουβέντους ΟΥΕΦΑ Τσαμπιονς Λίγκ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντούσαν Βλάχοβιτς, ντεμπούτο και γκολ με την “Βέκια Σινίορα”

Share

Συντάκτης:Χρήστος Νικολόπουλος 

 

Ο Σέρβος επιθετικός και ένα από τα πιο καυτά πιστόλια στο ιταλικό πρωτάθλημα, στο ματς με τη Βιγιαρεάλ για τους 16 του θεσμού πέτυχε γκολ (το πρώτο του) και μάλιστα στη 1η του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα.

Ό διεθνής τύπος έπλεξε το εγκώμιο του Ντούσαν, θεωρώντας τον ως τον επόμενο Ρονάλντο.

Από μακρινή πάσα του Ντανίλο, κοντρόλ με στήθος, αντίπαλοι του προς στο τέρμα οι Παού Τόρρες και Ραούλ Αλμπιόλ, με το αδύναμο δεξί οι πόδι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χερόνιμο Ρούλλι.

 

Μάλιστα ήταν και το πιο γρήγορο τέρμα που σημειώθηκε ποτέ σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση, χρειάστηκε 35′ με 40′ δευτερόλεπτα για να ανεβάσει την ομάδα του ηθικά και να προηγηθούν.

Με την μεγάλη κυρία έχει πετύχει μέχρι στιγμής 2 γκολ απο τότε που έκανε το δρομολόγιο Φλωρεντία – Τορίνο.

Η ισοφάριση των κίτρινων υποβρυχίων ήρθε στο 66ο λεπτό, οταν ο Παρέχο ελεύθερος από κανένα και ανενόχλητος από πάσα του Αλμπιόλ νίκησε από κοντά τον Σέζνι κάνοντας το 1-1.

Σε δηλώσεις του ο Ντάνι (ενν.τον Παρέχο) λέει ότι είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, ότι όταν σκοράρουν στο 1 λεπτό θα σου μειώσει την ψυχολογία, αλλά ήξεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και έτσι κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα απέναντι σε μία ομάδα τιτάνων όπως είναι η Γιουβέντους.

Ο 22χρονος Σέρβος πήγε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ, να γίνει ο ήρωας του ματς με δυνατό σουτ αλλά ο Ρούλι  έκανε τη δουλειά του και σταμάτησε την μπάλα στα δίχτυα γλιτώνοντας την ομάδα του από την ήττα και από τη δύσκολη θέση για τη συνέχεια.

Η Μπιανκονέρι έχουν ένα στόχο, αυτό είναι η είσοδος προς την προημιτελική φάση από το 2018-19 που ήταν και τελευταία τους φορά. Αντίπαλος του ή Ρεάλ Μαδρίτη του Κριστιάνο Ρόναλντο, με συνολικό σκορ 4-3 (0-3,3-1)

Νικήτρια η Βασίλισσα

Η Βιγιαρεάλ, πρωταθλήτρια στη δεύτερη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA επιστρέφει σε νοκ άουτ γύρος μετά από 13 χρόνια

Τελευταία φορά ήταν με την Άρσεναλ για το Champions League τη σεζόν 2008-2009, με συνολικό σκορ 1-4 (1-1,0-3)

Ό δεύτερος αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Γιουβέντους στις 16 Μαρτίου.

Αρχική εντεκάδα Βιγιαρεάλ

Ρούλι, Φοϊθ, Αλμπιόλ,Τόρρες, Πεντράθα, Τσουκουέζε, Κάπου, Παρέχο, Μορένο, Λο Σέλσο, Χρούνεφελντ

Αρχική εντεκάδα Γιουβέντους:

Σέζνι (Τ/Φ), Σάντρο (αριστερός αμυντικός), Ντανίλο(δεξί άμυνα), Ντε Λίχτ (κέντρο άμυνας), Ντε Σίλιο(Φουλ μπακ αριστερά) , Ραμπιότ(κεντρικό χαφ), Λοκατέλι(μέσοεπιθετικος), ΜακΚένι(Μέσοεπιθετικος), Κουαντράδο(εξτρέμ), Μοράτα(επιθετικός), Βλάχοβιτς (επιθετικός)

                         Αλλαγές:

Από Βιγιαρεάλ αγωνίστηκαν οι Τρινγκέρος, Ντιά, Πίνο, Εστουπινιάν.

Η Γιουβέντους με Μπονούτσι, Ζακάρια, Πελεγκρίνι και Αρτούρ

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *