Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεωργοπαπαδάκος: “Κάνουμε φοβερό παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο”

Share

Βήμα ανόδου έκανε η Φ.Ε.Α. Ν.Φ – Ν.Χ. κερδίζοντας στην έδρα της τον Πανελευσινιακό 90-78. (20/2)


 

 

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο αθλητής της Φ.Ε.Α.  Ν. Γεωργοπαπαδάκος σαφώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του έκανε κάποιες δηλώσεις.

 

Αρχικά ρωτήθηκε για τη γενική εικόνα του παιχνιδιού και είπε: “Είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι από την αρχή. Kάναμε το καλό μας ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο. Έχουμε συνηθίσει εδώ και ένα γύρο να κάνουμε φοβερό παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο (γελάει). Βάλαμε και μεγάλα σουτ με αποτέλεσμα να φεύγουμε με μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι και να τη διατηρήσουμε μέχρι το τέλος.”

 

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την εικόνα της ομάδας του στο τέταρτο δεκάλεπτο και αν θεώρησαν ότι το ματς τελείωσε στην τρίτη περίοδο. “Δε θεωρήσαμε ότι τελείωσε το ματς, απλά με κάποια πίεση και κάποια σφυρίγματα των διαιτητών λίγο ανάποδα κατάφερε η Ελευσίνα να γυρίσει από τους 18 στους 10 πόντους. Δε θεωρώ ότι έγινε κάτι παραπάνω.”

 

Η τελευταία ερώτηση, ήταν αν στόχος της ομάδας του είναι η άνοδος. “Στόχος είναι κάθε παιχνίδι την Κυριακή αυτό το κλισέ (χαμογελάει). Αλλά πνέον ενώ το βλέπω να έρχεται μπροστά μας και δε μπορούμε να μη το σκεφτούμε. Χαιρόμαστε πάρα πολύ είναι όλοι χαρούμενοι με την ομάδα, με τον οργανισμό αυτό. Μας έχει βγει. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας, άμα κάποιος πει ότι δε σκεφτόμαστε τώρα την άνοδο είναι ψεύτης τη σκεφτόμαστε όντως.”

 

Γιάννης Κελέρμενος

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *