Type to search

NHL ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χόκεϊ

Δυο επιλογές για 《φίλημα》

Share

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ

Γράφει ο Χρήστος Κούης:

ΜΠΑΦΑΛΟ ΣΕΙΜΠΡΣ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΑΒΑΛΑΝΣ (20,00 ESPN FOXSPORTS 1)
Βίοι αντίθετοι για τις 2 ομάδες την φετινή σεζόν με τους Κολοράντο να είναι το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του stanley cup, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της 1ης θέσης στη Δύση με 74 βαθμούς και τη 2η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα πίσω από τη Φλόριντα. Υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός σε όλη τη πολιτεία του Κολοράντο για την φετινή χρονιά και η ομάδα έχει 13 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια. 14-6-2 στα εκτός έδρας ματς σε αντίθεση με το 8-13-4 του Μπάφαλο εντός καταλαβαίνουμε πως υπάρχει αρκετή διαφορά στη ποιότητα των δύο ομάδων. Πρώτοι στη κατηγόρια γκολ με παίχτη παραπάνω (powerplay) με 42 γκολ και οδηγό τον πρώτο της σκόρερ(25γκολ σύνολο) Μίνκο Ράντανεν με 11 γκολ .Στα τελευταία 10 παιχνίδια οι δυο ομάδες έχουν χαρακτηριστικές διαφορές στα γκολ μ.ο με 5,3 έναντι 3,1 για το Μπάφαλο όπως και στο παθητικό με 1,7 γκολ κατά έναντι 3,4 των Σειμπρς. Θεωρώ πως η διαφορά των 2 ομάδων είναι τεράστια και θα ποντάρω στην νίκη των ΑΒΑΛΑΝΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: ΝΙΚΗ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ 1,44@

 

Γράφει ο: Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος

 

Στον δρόμο προς τα δίχτυα οι δυο ομάδες

Τενερίφη: Παρουσιάστηκε αρκετά κυνική και πήρε επαγγελματική νίκη κόντρα στην Αλκορκόν με 2-0. Βρίσκεται στην 3η θέση της Secunda division και εξακολουθεί να έχει σαν στόχο της την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. 

Πέμπτο ματς αήττητη, μία νίκη στα 4 πιο πρόσφατα εντός. Σχεδόν γεμάτο αναμένεται να είναι το 《Ελιοντόρο》. 

Ενδεκάδα: (4-4-2): Σοριάνο – Μεγιό, Σέρχιο Γκονθάλεθ, Χοσέ Λεόν, Μουνιόθ – Μπερμέχο, Κορεδέρα, Αϊτόρ Σανθ, Μογιέχο – Μάριο Γκονθάλεθ (Γκαγιέγο), Ελάντι.

Ίμπιζα: Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρταγένα, ευτύχησε με δυο πέναλτι να βρεθεί μπροστά στο σκορ και να πάρει τελικά την νίκη με σκορ 2-1.Ομάδα για g/g και under χωρίς να αλλάζει εικόνα με τον Πάκο Χέμεθ στον πάγκο. Φουλ επίθεση, πρεσάρισμα ψηλά και με αρκετές αδυναμίες όταν χρειάζεται να αμυνθεί. Μία ήττα στα 8 προηγούμενα εκτός, στο -4 από την 6η θέση.

(4-2-3-1): Ντομίνγκεθ – Θιφουέντες, Γκόλνταρ, Γκάλβεθ, Εσκομπάρ – Ντιόπ, Μολίνα – Κριστιάν, Γκερέρο, Νόνο – Σέρχιο Καστέλ.

Στοιχηματική πρόταση: Ικανότατες και οι δυο επιθετικά, βρίσκουν εύκολα τον τρόπο να σκοράρουν. Θα επιλέξω το g/g στη Bet365 στο 2.10

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *