Type to search

LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΙΜΕΟΝΕ

Στην λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Βαλβέρδε

Share

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας , Ατλέτικο Μαδρίτης , διανύει μια πολύ κακή περίοδο και έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται πως υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή προπονητή. Τι ισχύει για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού , Ερνέστο Βαλβέρδε . 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε κρίση , και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό από μια ματιά στην βαθμολογία . Οι “Ροχιμπλάνκος” βρίσκονται στην 5η θέση της La Liga και στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 24 αγωνιστικές. Τα αρνητικά αποτελέσματα της έχουν γίνει συνήθεια , με αποκορύφωμα την ήττα με 1-0 στην έδρα της από την τελευταία Λεβάντε την περασμένη εβδομάδα.

Η διοίκηση της Ατλέτικο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή την προκειμένη στιγμή , παρόλα αυτά στην Ισπανία υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως ο σύλλογος της Μαδρίτης ψάχνεται για νέο προπονητή.

Η  «Mundo Deportivo» , αναφέρει , πως έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές με προπονητές , σε περίπτωση που ο Τσόλο Σιμεόνε αποχωρήσει. Μία από αυτές και κυρίαρχη στην λίστα ,είναι ο γνώριμος σε εμάς από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό , Ερνέστο Βαλβέρδε , ο οποίος έχει προπονήσει και τις Εσπανιόλ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα .

 

Στην λίστα επίσης υπάρχουν τα ονόματα των , Στέφανο Πιόλι και Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά και του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

ΠΗΓΗ: Gazzeta.gr

 

Νίκος Θεοδωράτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *