Type to search

AEK Futsal ΑΕΚ Αθλητικη Διοργανωση

Οι δηλώσεις προπονητών και των δύο ομάδων και 2 παικτών από Ένωση και Φάληρο.

Share

 

Συντάκτης:Χρήστος Νικολόπουλος 

Ο προπονητής του Φαλήρου ο κύριος Πολποτίνης ανέφερε ότι η κιτρινόμαυρη έχει άλλο διαφορετικό στόχο από ότι η ομάδα του. Παλέψανε και κατάφεραν να μείνουν στη κατηγορία, περάσανε στη επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με την ΑΕΚ με πλεονέκτημα έδρας και με 2-0 υπέρ της “Ενωσης”, μια νίκη θέλει για τα ημιτελικά. Με τον Έρμη Ζωγράφου στους 8 έχει βάλει στόχο (ενν.το Φάληρο) για διάκριση. Σε ερώτηση μου για το αν φοβήθηκαν ότι η ΑΕΚ έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ δήλωσε ότι μέλημα τους ή καλή άμυνα, έχουν ρίξει εκεί το βάρος, με τις μεγάλες ομάδες δεν έκαναν καλή άμυνα και δέχτηκαν πολλές φορές παραβιάσεις στη εστία.

Κυρίως στο επιθετικό κομμάτι εκεί δέχονται – επί τη πλειονότητά – πολλές φορές η μπάλα στη εστία τους και λόγω λαθών.

Ό κύριος Ζίαβας, προπονητής της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο σάλας, είχα την τιμή να συνομιλίσω μαζί του και κατάφερα να πάρω κάποιες δηλώσεις του για το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και το Sport Review. 

Μου είπε ότι επιτευχθεί ο στόχος τους που είναι η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τερμάτισαν πρώτοι και πρώτοι έκοψαν το νήμα.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η χρονιά δεν ξεκίνησε και πολύ καλά, με τους καλούς οιωνούς γιατί είχανε αρκετές αποχωρήσεις παικτών και κάποιοι από αυτούς ήταν και βασικά στελέχη, μια σεζόν διαφορετική με πέρσι όπου είχαν την απώλεια του πρωτάθληματος.

Έδωσε τα ένσημα στους γηπεδούχους που έκαναν αρκετή μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Είναι η ομάδα που θα ξαναδιασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Τον ρώτησα ευθέως αν μπορούν να διεκδικήσουν ξανά το πρωτάθλημα και η απάντηση του μπορώ να πω ότι με εξέπληξε. Έχουν ενδιάμεσους στόχους, κοιτάνε προημιτελικά, ημιτελικά και αν όλα πάνε καλά ο τελικός.

Δηλώνουν προετοιμασμένοι και ετοιμοι για τον κάθε αντίπαλο όποιος και να είναι. Επίσης είπε και για τον έτερος αντίπαλος του τον Δούκα ο οποίος παραμένει μεγάλο φαβορί. Επίσης είπε ότι είναι μία ομάδα που έχει μία καλή λειτουργία και με πολύ βαθύ ρόστερ και προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές στην αρχή της σεζόν και τον σέβονται το γνωρίζουν και μιλώντας με γλυκά λόγια για αυτή την ομάδα η οποία κάνει καλά παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Ο κύριος Παπαδόπουλος Ιωάννης με δήλωση του ότι ηταν ένας δύσκολος αγώνας με μια πάρα πολύ δυνατή αντίπαλο, προσπάθησαν να κρατήσουν το σκορ χαμηλά αλλά δυστυχώς δεν το κατάφεραν.

Επιπλέον ότι η ποιότητα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, είναι πιο καλοδουλεμένη ομάδα, ενώ αν σκέφτονται την κατάκτηση του πρωταθλήματος μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα παρουσιαστούν σοβαροί και ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουν να δώσουν το καλύτερο.

Ό κύριος Αρτινός δήλωσε ότι ήταν ο τελευταίος αγώνας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήθελαν μόνο τη νίκη για να βγουν πρώτοι, μαζί με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και ένα κρας τεστ για να δουν πού βρίσκονται αγωνιστικα.

Να παίξουν καλά, να εκμεταλλευτούν όλες τις φάσεις και τα τέρματα είναι συνολική προσπάθεια από όλο αυτό.

Ενώ σε ερώτηση μου αν για  πέρσι που το έχασαν αν φέτος μπορούν να το διεκδικήσουν μου είπε ότι αν και το έχασαν στις λεπτομέρειες, η ΑΕΚ πάντα θα κυνηγάει διακρίσεις και έπαθλα, και με σκληρή δουλειά και πίστη το πρωτάθλημα μπορεί να ξανά επιστρέψει στη “Βασίλισσα”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *