Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπακάκης

Share

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτό είναι το πρώτο κρούσμα στην ομάδα της ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν.

Μετά τα καθιερωμένα τεστ κορωνοϊού ενόψει το ευρωπαϊκό ματς με την Ζόρια  στην ΑΕΚ βρέθηκε θετικός ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης είναι μια χαρά και έχει τεθεί σε καραντίνα ενώ είναι ασυμπτωματικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον χθεσινό έλεγχο, ενόψει του ευρωπαϊκού μας αγώνα με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ενημέρωσε πρώτος απ’ όλους τους συμπαίκτες του, αποδέχθηκε άμεσα την δημοσιοποίηση του ονόματός του.

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο αμυντικός της ομάδας μας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια και θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μας, για όσο διάστημα προβλέπεται, μέχρι τους επόμενους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθεί.

Ευχές στον Μιχάλη Μπακάκη για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *