Type to search

INTER SERIE A ΓΑΛΛΙΑ ΙΝΤΕΡ Ιταλία Κεντρική ΛΙΓΚ 1 ΛΥΩΝ ΝΑΠΟΛΙ ΝΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΣΕΡΙΕ Α ΣΕΡΙΕ Α ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα:Με τα γκολ στα ντέρμπι Ιταλίας και Γαλλίας!

Share

Καλησπέρα φίλοι μου,σήμερα θα ασχοληθούμε με τα 2 μεγαλύτερα ματς του Σαββάτου.
Νάπολι-Ίντερ που όποιος κερδίσει θα πάρει κεφάλι στην υπόθεση τίτλος για την Σέριε Α και την μάχη στο Ζερλάν ανάμεσα σε Λυών και Νις.

Και τώρα οι 2 τους…με λίγο Μίλαν!

Τεράστιο παιχνίδι στις 7 στην Νάπολη.Η 2η στην βαθμολογία Νάπολι αντιμετωπίζει την 1η Ίντερ.Η διαφορά τους είναι στον πόντο με την Μίλαν να είναι και αυτή μαζί με τους Παρτενοπέι και να κοιτάνε και αυτοί τον τίτλο.

Η Νάπολι είναι πιο κοντά στο πρωτάθλημα για 1η φορά από την εποχή Μαραντόνα.Το ξέρουν όλοι στον σύλλογο και η δίψα είναι τεράστια.Έχει την Πέμπτη την Μπαρτσελόνα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ίντερ έχασε στο ντέρμπι του Μιλάνου και έμπλεξε για τα καλά στην υπόθεση τίτλος.2 γκόλ του γερόλυκου Ζιρού σε 5 λεπτά γύρισαν το υπέρ της 1-0 και την έφερε στο +1 από τους διώχτες της.Την Τετάρτη έχει την Λίβερπουλ για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός για την Νάπολι ο Λοθάνο και ο Τουανζέμπε και για την Ίντερ που δεν θα έχει τον Ιντζάγκι στον πάγκο γιατί αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την Μίλαν θα απουσιάζουν οι Μπαστόνι,Κορέα και Γκόοσενς.

Θα δούμε ματσάρα!Η ισοπαλία μόνο την Μίλαν συμφέρει.Η Νάπολι με Μέρτενς,Ινσίνιε,Όσιμεν και η Ίντερ με Τζέκο,Λαουτάρο μπροστά δεν φοβούνται καμία άμυνα

Πρόβλεψη:Goal/Goal και Over2.5 σε απόδοση 2

Ξεφεύγουν τα Γαλλάκια!

Τέλος τα ψέματα για την Λυών.Στις 10 το βράδυ αντιμετωπίζουν στο Ζερλάν την πολύ καλή Νις η οποία βρίσκεται σε τροχιά Τσάμπιονς Λίγκ.

Οι Λιονέ είναι στο -3 από την έξοδο στην Ευρώπη και δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα.Έχει οικονομικά προβλήματα και αν μείνει εκτός Ευρώπης τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα.

Έφυγε ο Σακίρι που πήγε στην Αμερική και θα απουσιάζουν οι Αουάρ,Τσέρκι,Ντενάγιερ,Πιντόρ και Ρείνε.

Η Νις είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Γαλλία.Έχασε όμως 0-1 από την Κλερμόν την Κυριακή και δεν ξέφυγε παραπάνω ώστε να είναι προσωρινά ήσυχη για το Τσάμπιονς Λίγκ.Διαθέτει πολύ καλό προπονητή,τον Γκαλτιέ που σε όποια ομάδα έχει βρεθεί η δουλειά του είναι το λιγότερο πολύ καλή.

Απουσιάζουν οι Ατάλ και Αμαβί.

Η Λυών δεν μπορεί να κλειστεί.Πρέπει να το κερδίσει το ματς αλλά η φόρμα της Νις δεν με πάνε στον άσσο.Θα βάλουν γκολ οι φιλοξενούμενοι.Έχουν ποιότητα μπροστά και με Κλάιφερτ,Ντελόρτ και Γκουιρί πιστεύω μια φάση θα την βρούνε και θα την κάνουν γκολ.

Πρόβλεψη:Goal/Goal και Over2.5 σε απόδοση 2

Αυτά από εμένα.Ραντεβού αύριο με προγνωστικά.Καλή μας επιτυχία!

Τσεσμελής Αντώνιος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *