Type to search

AEK Γιαννίκης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 Τζον φαν ΄τ Σχιπ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ

ΑΕΚ:Η καυτή καρέκλα του προπονητή και οι δύο υποψήφιοι έκπληξη

Share

Οι φήμες ότι Ο Αργύρης Γιαννίκης θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ φουντώνουν , και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες στην Ένωση ψάχνονται για νέο προπονητή . Τι ισχύει για Σάντος.

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Αργύρης Γιαννίκης -Γερμανοθρεμένος, όλο το προφίλ του

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση πριν λίγο καιρό είχε εκφράσει την στήριξη της στον Αργύρη Γιαννίκη. Τα πράγματα όμως φαίνεται να αλλάζουν έπειτα από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό, στα προημιτελικά του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ.

Στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει ήδη να συζητάνε περιπτώσεις προπονητών καθώς από ότι φαίνεται η ημερομηνία λήξης του Κόουτς Γιαννίκη έχει παρέλθει. Δύο ονόματα έκπληξη έχουν ακουστεί , με αυτό του Φερνάντο Σάντος να ακούγεται πιο γλυκά στα αυτιά των οπαδών της ΑΕΚ καθώς έχουν και ένα ευχάριστο παρελθόν. Τίποτα δεν είναι επίσημο και δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση ακόμα από τον δικέφαλο. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αναφέρει πως θα αποχωρήσει από την Εθνική Πορτογαλίας εάν δεν προκριθεί στο Μουντιάλ

Το δεύτερο όνομα που έχει διαρρεύσει σύμφωνα με to10.gr , είναι αυτό του πρώην προπονητή της Εθνικής μας ομάδας ,  Τζον φαν ΄τ Σχιπ.

Νίκος Θεοδωράτος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *