Type to search

Boreham wood Fa Cup ΑΓΓΛΙΑ Αθλητικη Διοργανωση ΚΥΠΕΛΛΟ Κύπελλο Αγγλίας Μπόρνμουθ

Μπόρνμουθ – Μπόρεχαμ Γούντ 0-1 Αποκλεισμός σοκ για τους βυσσινί.

Share

 

 

Το Κύπελλο Αγγλίας προσφέρει πολλές εκπλήξεις, πολλές ομάδες από μικρές κατηγορίες (2η έως 5η) εχουν αποκλεισει από την Πρεμιέρ Λίγκ και την Τσαμπιονσιπ ομάδες.

Μία – άγνωστη στο φίλαθλο κοινό- η Μπόρεχαμ Γούντ έφυγε από την έδρα των 5 φορές στη κορυφαία αγγλική λίγκα Μπόρνμουθ με χρυσό σκόρερ τον Μάρκ Ρίκετς στο 38′ για την 4η φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Ο χρυσός σκόρερ που χάρισε την πρόκριση στη ομάδα του

Ό αρχηγός με πλασέ στην κίνηση νικάει τον Γκούντμαν, η μπάλα χτύπησε δοκάρι και μέσα χαρίζοντας την πρόκριση σε μία ομάδα η οποία παίζει στην 5η κατηγορία.

Με μέσο όρο προέλευσης των 500 ατόμων στους αγώνες της National League 1.400 έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν στον Ντίν Κόρτ της Μπόρνμουθ όπου έφυγαν χαρούμενοι και ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας η οποία βρίσκεται στην Ανατολική Αγγλία σε μία επαρχιακή πόλη.

Αρ ντεκό αρχιτεκτονική

Στην επόμενη φάση θα βρουν την Εβερτον, η οποία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα διασύροντας μέσα στο γήπεδο της με 4-1 την Μπρέντφορντ (ζαχαρωτά :Μίνα ’31,Αντράντε 48′,Χόλγκειτ 62′,Τάουνσεντ 90+2′ ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσαν με τον Τόνει στο 54″).

Ο μάνατζερ, ο πρόεδρος και οι παίκτες ελπίζουν σε μία ισοπαλία στο Γκούντισον Παρκ.

Οι “βυσσινί” είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να στείλουν το ματς στην παράταση και ενδεχομένως στο πέναλτι όταν σε μία αντεπίθεση της ομάδας ο Μπίλινγκ δεν βρήκε καλά την μπάλα και το στείλε στη οροφή του φιλέ.

Η αρμάδα του Σκόττ Πάρκερ βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία και προσπαθεί να διεκδικήσει την άνοδο για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, είναι στη 3η θέση με 1 βαθμό να την χωρίζει από τη κορυφαία λίγκα, έχασαν από μια ομάδα που παίζει 3 κατηγορίες κάτω από αυτούς, σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα μέσα στη έδρα τους.

Τέτοιες αξιοσημείωτες εμφανίσεις από ομάδες που ήταν από ερασιτεχνικη διοργάνωση ήταν η Λίνκολν (3-1 με αντίπαλο την Μπράιτον)και η Σάτον (1-0 την Λίντς) το 2017, στη συνέχεια η Σάτον έχασε 1-0 απο την μετέπειτα νικήτρια του συγκεκριμένου θεσμού Άρσεναλ, η Λίνκολν  αν και πέρασε μέχρι το προημιτελικά εκεί βρήκε τοίχο και έφυγε με ένα βαρύ σκορ 5-0 πάλι από την Άρσεναλ.

Σε στιγμές έντονων πανηγυρισμών για το επίτευγμα τους ή Λίνκολν

Στιγμές ανεμελιάς και χαράς η Σάτον

Μετά τη λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες στο χορτάρι, απορημένοι τι έχουν καταφέρει.

Ένα κουβάρι συναισθημάτων

 

Δείτε το γκολ και την χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων.

 

 

Με επιμέλεια του Χρήστου Νικολόπουλου

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *