Type to search

Β' ΕΠΣΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΣ Αθηνών ΕΠΣΑ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Περιστερίου-Άμιλλα Περιστερίου 0-4: Παράσταση για έναν ρόλο!

Share

Μάχη Περιστερίου σήμερα στο γήπεδο του Ηφαίστου για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β Αθηνών.Τελικά όμως μόνο μάχη δεν ήταν με την Άμιλλα η οποία πηγαίνει για τα μπαράζ ανόδου στην Α Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών να κερδίζει άνετα με 4-0 την Αθλητική Ένωση Περιστερίου που προσπαθεί να σωθεί.

Η Άμιλλα ήταν τόσο καλύτερη που στο ημίχρονο κέρδιζε με 3-0.Αρχικά στο 10′ ο Μπέλλης με πλασέ ύστερα από λάθος της άμυνας της ΑΕΠ άνοιξε το σκορ. 20 λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 μετά από κεφαλιά του Παππά.Το 3-0 έγινε με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Κοπανά.Χαρακτηριστικό του 1ου ημιχρόνου ήταν τα 0 σουτ της Ένωσης.

Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε στην δύναμη και η ποιότητα του ήταν αρκετά μέτρια.Η Άμιλλα κατέβασε ρυθμούς παρόλα αυτά στο 60 κέρδισε πέναλτυ ο Γκορίτσι αλλά ο ίδιος αστόχησε από την άσπρη βούλα.Τέλος στο 90 μετά από ασυνεννοησία της άμυνας της ΑΕΠ ο Δέγκερης με πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το τελικό 4-0.

Με αυτή την νίκη η Άμιλλα ανέβηκε στην 2η θέση με 27 βαθμούς ενώ η Αθλητική Ένωση Περιστερίου έμεινε προτελευταία στους 8 βαθμους.

ΑΕ Περιστερίου: Καριώτης,Δημάκης,Χασιώτης,Γουναρίδης,Νάστος Ν,Ναστος Π,Μουρτζής,Χρυσαφίδης,Σκιαδάς,Κουτρούλας

Μπήκαν σαν αλλαγή οι Σκόρδας,Λαΐνης,Ντίσο

Άμιλλα:Γεροντάκης,Κλαυδιάνος,Τζαβάρας,Ασημακόπουλος,Κατσιούλης,Ζήκος,Πουλέρι,Παππάς,Μπέλλης,Κοπανας,Γκορίτσι

Μπήκαν σαν αλλαγή οι Δέγκερης,Χάλαρης,Καρράς

Τσεσμελής Αντώνης

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *