Type to search

Haas Φόρμουλα 1

Η HAAS, η 1η ομάδα στη F1 όπου παρουσιάζει το καινούργιο μονοθέσιο.

Share

Από το Χρήστο Νικολόπουλο 

Οι Αμερικανοί ανέβασαν εικόνες από το καινούργιο μονοθέσιό τους και μάλιστα είναι εκπληκτικό, κόβοντας την ανάσα όλων.

Τη σεζόν 2021 τερμάτισε τελευταία και δεν μπόρεσε να αναπτύξει καινούργια αυτοκίνητα και με βάση τους καινούριους κανόνες το εκμεταλλεύτηκε.

Ό ιδιοκτήτης και ιδρυτής Gene Haas δήλωσε: «Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που είσαι φυσικά αισιόδοξος ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια όλων θα μεταφραστεί σε μια ανταγωνιστική είσοδο σε καλό δρόμο.

«Πήραμε την απόφαση το 2020 να διοχετεύσουμε πραγματικά χρόνο και πόρους στο VF-22, παραλείποντας οτιδήποτε σχετίζεται με το κομμάτι για το 2021, το οποίο δεν ήταν εύκολο να παρακολουθηθεί.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η απόφαση αποφέρει καρπούς και να επιστρέψουμε στην πρόκληση για βαθμούς και να πάρουμε κάτι από τα Σαββατοκύριακα».

Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν στις 23-25 Φλεβάρη

ο Σιμόνε Ρέστα τεχνικός διευθυντής της αμερικανικής ομάδας δήλωσε:«Αυτό είναι ίσως το πιο περίπλοκο έργο με το οποίο έχει ασχοληθεί η Haas F1 Team μέχρι σήμερα για πολλούς λόγους.

Το πίσω μέρος του νέου αυτοκινήτου που σχεδίασε η Haas για το 2022

«Είναι ένα εντελώς νέο σύνολο κανονισμών και αυτή τη σεζόν φέραμε μια νέα ομάδα για να διαχειριστεί τη δημιουργία του VF-22.

«Δεν είναι όλοι νέοι, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι ανθρώπων έχουν ενταχθεί με μια αναθεωρημένη δομή τώρα.

“Το θεωρώ μεγάλη επιτυχία στη διαδικασία. Είμαστε ακόμα νωρίς στο έργο και διανύουμε μια μεταβατική σεζόν που δουλεύουμε μαζί σε ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά αν κοιτάξουμε πίσω από πού ξεκινήσαμε, αυτή η ομάδα είναι ήδη μια ΕΠΙΤΥΧΙΑ.”

Η Pirelli ανέπτυξε καινούργια ελαστικά ώστε να δώσει μία έμφαση και ένα γρήγορο ξεκίνημα.

Πηγη: https://www.bbc.co.uk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *