Type to search

ΑΓΓΛΙΑ Αστυνομικά ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μέισον Γκρίνγουντ: Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη για κακοποίηση

Share

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ συνελήφθη για κακοποίηση στην πρώην σύντροφο του.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ κατηγορείται και συνελήφθη για κακοποίηση.

Η πρώην σύντροφός του Χάριετ Ρόμπσον το πρωί της Κυριακής κατηγόρησε τον Γκρίνγουντ για σωματική βία και η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο 20χρονος Άγγλος διεθνής παραμένει υπό κράτηση καθώς οι έρευνες συνεχίζονται. Οι κατηγορίες κατά του Γκρίνγουντ, περιλάμβαναν βίντεο, φωτογραφίες και φωνητικές σημειώσεις που κυκλοφόρησαν στο Instagram από το πρωί της Κυριακής αλλά διαγράφηκαν λίγο αργότερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι ο παίκτης δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις ή θα παίξει αγώνες «μέχρι νεωτέρας». Ο σύλλογος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι «δεν συγχωρεί τη βία κανενός είδους» και είχε ενημερωθεί για τους ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια μέχρι να «επιβεβαιωθούν τα γεγονότα».

Μια δήλωση από την Αστυνομία του Ευρύτερου Μάντσεστερ την Κυριακή ανέφερε: «Η Αστυνομία του Μεγάλου Μάντσεστερ ενημερώθηκε σήμερα για εικόνες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημοσίευσε μια γυναίκα στα οποία καταγγέλλει περιστατικά σωματικής βίας. Μετά από έρευνες μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας άνδρας γύρω στα 20 του έχει συλληφθεί ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση. Παραμένει υπό κράτηση για ανάκριση. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Ο Γκρίνγουντ, 20 ετών, έχει παίξει 129 φορές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμπεριλαμβανομένων 24 εμφανίσεων αυτή τη σεζόν.

 

 

Γιώργος Δέδες

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *