Type to search

ΑΓΓΛΙΑ Γουίγκαν ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με…σπασμένα φρένα η Γουίγκαν

Share

 

Σε τρομερή κατάσταση τον τελευταίο καιρό βρίσκεται η Γουίγκαν, η οποία πάει στην έδρα της μαχητικής Τσέλτεναμ (17:00) για να κρατήσει την πρώτη θέση της League one. 

 

  Έπαιζε την Τρίτη με την Άρσεναλ U21 στο DW Stadium, για τα προημιτελικά του Λιγκ Τροφι, ζορίστηκε αρκετά και χάρις το τέρμα του Μπανινγκίμε στο 83′ (1-0) κέρδισε το παιχνίδι δείχνοντας να είναι σε δαιμωνιώδη κατάσταση. 《Τρέχει》 αήττητο σερί δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα, καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση σε όλα ανεξαρτήτως διοργάνωσης παιχνίδια. Με νίκη στο Τσέλτεναμ παραμένει πρώτη και θα παλέψει με τους διώκτες της για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. 

Στην αντίπερα όχθη, οι 《κοκκινολαίμηδες》 όπως είναι το παρατσούκλι τους, βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική  κατάσταση αφού έχουν ξεχάσει την γεύση της νίκης παρ’ όλο που εμφανίζονται μαχητικοί στα παιχνίδια τους. Δέκα αγώνες χωρίς νίκη εκ των οποίων οι εννέα στο πρωτάθλημα. Ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μετά τον μήνα Νοέμβριο, όπου είχαν επιβληθεί με 2-0 στην έδρα της Τζίλιγχαμ. Δύσκολο το έργο τους απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος καθώς πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν κάποιο αποτέλεσμα. 

ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *