Type to search

Premier League ΕΒΕΡΤΟΝ Φρανκ Λάμπαρντ

Κοντά σε Λάμπαρντ η Έβερτον

Share

Μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ζαχαρωτών» είναι ο 43χρονος προπονητής.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ προτιμήθηκε έναντι του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βιτόρ Περέιρα, έτσι ώστε να αναλάβει τα ηνία της Εβερτον. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως οι ίδιοι οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» αντέδρασαν σε ενδεχόμενη συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό, βάζοντας φρένο στις διαπραγματεύσεις.

Εκτός από τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Βιτόρ Περέιρα ένας άλλος υποψήφιος ήταν ο Γουέιν Ρούνει, ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε την συγκεκριμένη θέση και προτίμησε να συνεχίσει στην Τσαμπιονσιπ και τη Ντέρμπι Κάουντι. Επίσης εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο υπηρεσιακός τεχνικός και θρύλος του συλλόγου, Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά η πορεία της ομάδας επί των ημερών του δεν έπεισε τους ιθύνοντες της Εβερτον.

Τους περισσότερους πόντους στη συγκεκριμένη κούρσα φαίνεται να συγκεντρώνει ο Λάμπαρντ για τη διαδοχή του Ράφα Μπενίτεθ και σύντομα αναμένουμε εξελίξεις (ίσως και εντός ημέρας). Θυμίζουμε ότι ο 43χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε Ντέρμπι Κάουντι και Τσέλσι (μέχρι τον Ιανουάριο του 2021).

Από Βασίλης Κατσανιώτης

Φωτογραφίες από www.england365.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *