Type to search

ΑΡΗΣ Κεντρική Κυπέλλο Ελλάδας Κύπελλο Ελλάδας Λαμία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Λαμία-Άρης: οι 11αδες των δύο ομάδων

Share

Στο μοναδικό επαναληπτικό ματς που θα πραγματοποιηθεί αυτό το διήμερο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω των αναβολών που έγιναν εξ αιτίας της κακοκαιρίας, Λαμία και Άρης κοντράρονται στο ΔΑΚ Λαμίας με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Για τον Άρη ξεκινάνε στο 4-2-3-1 του Άκη Μάντζιου οι: ο Σιαμπάνης θα είναι κάτω από τα δοκάρια των κιτρίνων, στην άμυνα θα βρίσκονται οι Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς,  Φαμπιάνο, στο κέντρο θα είναι οι Ντιαγέ, Σάσα και Μπερτόγλιο, στα άκρα της επίθεσης οι Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία με τον τελευταίο να είναι και η έκπληξη του Άκη Μάντζιου αφού αφήνει στον πάγκο τον Μπρούνο Γκάμα και στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Καμαρά.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Κουέστα, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Ιτούρμπε, Γκάμα, Ματίγια, Σάκιτς, Μάνος, Δεληζήσης

Για την Λαμία ξεκινάνε στο 4-2-3-1 του Μιχάλη Γρηγορίου οι εξής: με Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει η Λαμία, στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, στο κέντρο οι Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Μπανγκουρά, στα άκρα της επίθεσης οι Ταϊρόν και Ρόμανιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Καραμάνος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι εξής: Τρόπουλος, Αραμπούλι, Μαρτίνεθ, Νικολόπουλος, Μαζουλουξής, Νιούνιες, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Βύντρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *