Type to search

LEN CHAMPIONS LEAGUE Ράντνισκι

Ολυμπιακός: Στη Σερβία για την πρεμιέρα του Β’ Γύρου η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης

Share

Στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας είναι από χθες το βράδυ οι άντρες πολίστες του Ολυμπιακού μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώσαν λόγω της κακοκαιρίας ”Ελπίδα”. Τι δήλωσαν οι προπονητές

 

Με προίκα τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και την 2η θέση στον όμιλο ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Σερβία για να αντιμετωπίσει την Ράντισκι στην πρεμιέρα της δεύτερης στροφής των ομίλων του φετινού Len Chmapions League. Οι ερυθρόλευκη αποστολή ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον χιονιά που έπληξε τη χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες και καθυστέρησε η άφιξη της σχεδόν μια μέρα. Το γεγονός αυτό όμως δεν πρέπει να αποδιοργανώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, στη σελίδα του συλλόγου και να τα δώσουν όλα στην πισίνα για να κατακτήσει η ομάδα ένα πολύτιμο τρίποντο που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στο στόχο ενός ακόμη Final 8 (30/6-2/7).

 

Ακολουθούν οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Θοδωρής Βλάχος ”Η διαχείριση του αγώνα από εμάς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβασή του. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ προσεκτικό και αποφασιστικό παιχνίδι, με σεβασμό πάντα στη δυναμική του αντιπάλου στην έδρα του. Η ομάδα μας βίωσε μια πρωτοφανή ταλαιπωρία, πριν από ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα, η οποία μας καταπόνησε όλους και δημιούργησε πρόβλημα στην προετοιμασία μας, ωστόσο θα τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με τη νίκη από τη Σερβία”

Ούρος Στεβάνοβιτς ”Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου, στη μέχρι τώρα πορεία με την Μπρέσια έχουν δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν το κολυμβητήριο, οι “κόκκινοι διάβολοι” να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα και εμείς να εκπλήξουμε τον Ολυμπιακό”

 

 

Η αποστολού του Ολυμπιακού αποτελείται από : Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Νίκος Γκίλλας, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γούβης, Γιώργος Δερβίσης, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φιλίπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς.

 

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής και του ομίλου, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ δεν ταξίδεψε στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο λόγω 4 κρουσμάτων κορονοιού και 6 παικτών που βρίσκονται στην απομόνωση. Η Κροατική ομάδα είχε ενημερώσει την διοργανώτρια αρχή για την κατάσταση αλλά η Len από τη μεριά της τόνισε πως εξ αιτίας των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, δεν είναι δυνατή η αναβολή αγώνων και όποια ομάδα δεν εμφανίζεται στην πισίνα, αυτόματα θα χάνει τον αγώνα στα χαρτιά με 10-0.

 

Η Βαθμολογία και τα αποτελέσματα του άλλου ομίλου:

 

Ερυθρός Αστέρας – Μαρσέιγ 8-11
Προ Ρέκο – Γιουγκ 10-0 (Άνευ αγώνα)
Σπαντάου Βερολίνου – Όρβοσι 11-12
Ανόβερο – Στεάουα Βουκουρεστίου 13-12

 

Η βαθμολογία
(Σε 8 αγώνες)

1.Προ Ρέκο 21
2.Μαρσέιγ 21
3.Γιουγκ 15
4.Όρβοσι 13
——————–
5.Ανόβερο 11
6.Σπαντάου 7
7.Στεάουα 3
8.Ερυθρός Αστέρας 3

 

Επιμελεια: Φυρογένης Μάνος

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *