Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μουράτ Σεροπιάν:Ο Πανελευσινιακός έχει διοίκηση με όραμα και μπορεί να φτάσει ψηλά

Share

Μετά το επεισοδιακό ντέρμπι για τον 6ο όμιλο της Γ εθνικής μεταξύ Εθνικού Πειραιώς και Πανελευσινιακού που έληξε ισόπαλο με 1-1, ο προπονητής της ομάδας της Ελευσίνας μίλησε στο sport review  και τον Μιχάλη Παπαστεφάνου για το παιχνίδι και όχι μόνο. Παρακάτω αναλυτικά η συνέντευξη:

Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα σας. Θέλετε να μας κάνετε κάποιο σχόλιο;

Ηταν ένα παιχνίδι οριακό για μας καθώς προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας και θέλαμε να κρατηθούμε κοντά στην κορυφή. Επίσης το ματς είχε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα καθώς ο Εθνικός ήταν η πρωην ομάδα τοσο δική μου όσο και αρκετών παιχτών που με ακολούθησαν. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες και νομίζω πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με ένα εξαιρετικό γκολ και δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Μετά την ένταση στο ημίχρονο που δεν θα ήθελα να επεκταθώ, ξεκινήσαμε μουδιασμένοι το δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε την ισοφάριση όμως με το πέρασμα του χρόνου,δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες δυστυχώς χωρίς να τις εκμεταλλευτούμε.

Δεδομένου πως η ομάδα σας είναι 3 βαθμούς από την κορυφή θεωρείται πως μπορείτε να διεκδικήσετε την άνοδο;

Ο Πανελευσινιακός έχει μια νέα διοίκηση που γνωρίζει ποδόσφαιρο, εκπνέει υγεία και κάνει σταθερά βήματα. Έτσι και φέτος είμαστε σε πολύ καλό σημείο και σίγουρα θα παλέψουμε με 3-4 ομάδες για την άνοδο καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Μεταγραφές θα κάνετε ώστε να ενισχυθείτε ακόμα περισσότερο για την προσπάθεια σας να ανεβείτε κατηγορία;

Έχουμε ξεκινήσει ήδη να πραγματοποιούμε μεταγραφές με πρώτο έναν πολυ ταλαντούχο ακραίο τον Τσακίρη από τον Ατρόμητο. Συνεχίσαμε με έναν ακόμα ταλαντούχο νέο τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο Νέζο και έχουμε δυο ακόμα μεταγραφές που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Θεωρείτε ο covid 19 θα παίξει ρόλο στην έκβαση του ομίλου;

Σίγουρα είναι απρόβλεπτος παράγοντας. Εμείς όπως και οι περισσότερες ομάδες είχαμε προβλήματα μέχρι και να προπονηθούμε αλλά είναι κάτι που θα το περάσουν όλες οι ομάδες οπότε όπως σας είπα σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του.

Πως ξεκινήσατε την προπονητική σας καριέρα;

Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή και θεωρώ αδιανόητο να μην είμαι μέλος του. Είχα την ευκαιρία όταν τελείωσα το ποδόσφαιρο να ξεκινήσω ως προπονητής στην Νέα Ιωνία που είχε καλές σχέσεις με την ΑΕΚ ως θυγατρική και είχα την ευκαιρία να προπονήσω πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Διαθέτω πτυχίο UEFA proκαι έχω προπονήσει ιστορικές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Βύζας Μεγάρων και ο Ατρόμητος.

Έχετε μεγάλη εμπειρία ως προπονητής από την συγκεκριμένη κατηγορία, θέλετε να μας κρίνετε λίγο την Γ εθνική;

Η Γ εθνική είναι μια κατηγορία που έχει ταλέντα και ιστορικά σωματεία αλλά πάσχει από οργάνωση και ισονομία. Αυτό ξεκινάει από την ΕΠΟ που σε όλες τις κατηγορίες δεν φροντίζει ώστε να διατηρηθεί η ισονομία.

Ο στόχος σας με τον Πανελευσινιακό;

Όπως σας ανέφερα πιο πριν η διοίκηση του Πανελευσινιακού έχει όραμα και εκπέμπει υγεία, όποτε όταν με πλησιάσαν και μιλήσαμε είδα ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα οπότε αποφάσισα να συνεργαστούμε. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου (αν υπάρχει ισονομία) να πάμε ψηλά.

Τελος, θα ήθελα να μου πείτε τους προσωπικούς σας στόχους

Όπως σας είπα και πιο πρίν το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα είμαι μακριά του. Στόχος μου είναι να ασχολούμαι με ομάδες που θα παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, να τις βελτιώνω και να μεταδίδει τις απόψεις μου σε νέους αθλητές ώστε μετέπειτα να έχουν ήθος.

Του Μιχάλη Παπαστεφάνου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *