Type to search

Premier league ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μάχη με άρωμα…Premier League

Share

Σάντερλαντ και Πόρτσμουθ έρχονται αντιμέτωπες στο πιο μεγάλο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της League One, κάτι που μας θυμίζει τις μεγάλες μάχες που έδιναν οι δυο τους στην Premier League. 

 Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που βλέπαμε τις δυο τους να κονταροχτυπιούνται στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, με σπουδαίες αναμετρήσεις και μπόλικο θέαμα. Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού οι δυο τους βρέθηκαν δυο κατηγορίες κάτω και σίγουρα επιδιώκουν την άνοδο τους με αξιώσεις στην Τσάμπιονσιπ. Οι 《μαυρόγατες》βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την Γουίγκαν, πέταξαν για δεύτερη φορά την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή, με την ισοπαλία στο Άκρινγκτον και θέλουν να σπάσουν την κατάρα, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της κατηγορίας. 

 Από την άλλη η Πόρτσμουθ, έρχεται από την λευκή ισοπαλία με την Γουίμπλεντον στο Λονδίνο, σε ένα παιχνίδι που διόρθωσε τις αμυντικές αδυναμίες της, όμως το πρόβλημα στο σκοράρισμα είναι πλέον ολοφάνερο. Βρίσκεται στο -5 από την εξάδα όσοι και οι βαθμοί που 《πέταξε》στους τελευταίους δυο αγώνες και πηγαίνει στην αναμέτρηση με οδηγό το παιχνίδι του α’ γύρου στο οποίο κέρδισε με το εμφατικό 4-0. 

 Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως καμία απο τις δυο ομάδες δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, παρ’ όλα αυτά τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που κάνουν την διαφορά έχοντας μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο  και προσφέρουν θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. 

ΜΗΛΙΤΣΌΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *