Type to search

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Βαλένθια Γερμανία ΙΣΠΑΝΙΑ Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ Μπουντσελίγκα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα:Η κατρακύλα σταματάει στην Μαδρίτη!

Share

Καλησπέρα φίλοι μου,

Σήμερα όπως κάθε φορά που ανεβαίνει άρθρο σε αυτή την στήλη θα ασχοληθούμε με 2 παιχνίδια που πιστεύω ότι θα μας οδηγήσουν στο πολυπόθητο ταμείο.

Τελευταία πάμε τραγικά.0/6 αυτή την εβδομάδα αλλά δεν το βάζουμε κάτω.Αν πηγαίναμε συνέχεια ταμείο δεν θα δουλεύαμε για να βγάλουμε τα προς το ζην.Θα παίζαμε στοίχημα.

Αρκετά όμως με την φλυαρία και πάμε στην δράση.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια

Σημαντικό παιχνίδι σήμερα το βράδυ στις 22:00 στο Μετροπολιτάνο.Η μέτρια φέτος Ατλέτικο αντιμετωπίζει την επίσης προβληματική Βαλένθια.

Η Ατλέτικο έρχεται μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από την Ρεάλ Σοσιεδάδ σε ένα ματς που το Ανοέτα ήταν η απόλυτη κόλαση.Η πρόκριση είχε χαθεί πριν ξεκινήσει το ματς όταν οπαδοί των Βάσκων έκαναν γυαλιά καρφιά το πούλμαν των Μαδριλένων.

Η Ατλέτικο έμεινε πλέον με το κυνήγι της 4αδας και ότι καλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ.Χρειάζεται θαύμα για να επιστρέψει από το -16.

Έχει αρκετά αμυντικά θέματα που δίνουν ευκαιρίες για γκολ στους αντιπάλους της.

Απουσιάζουν ξανά οι Γκριεζμάν,Κοντόγκμπια,Γιορέντε.

Στην Βαλένθια η χρονιά είναι αρκετά μέτρια και το ξέρουν όλοι στον σύλλογο.Ψάχνουν γιατρειά μέσω του Κυπέλλου που βρίσκεται στους 8 και εκεί θα αντιμετωπίσει την Κάντιθ.

Βρίσκεται στο -3 από την Ευρώπη.Βέβαια για να βγεί Ευρώπη πρέπει να φτιάξει την άμυνα της πολύ.Έχει διαφορά τερμάτων 0.Βάζει περίπου 1,1 γκολ ανά ματς.Από το τέλος Νοέμβριου έχει σε όλα τα παιχνίδια της τουλάχιστον 1 γκολ!

Απουσίες έχει αρκετές.Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Γκαγιά,Σολέρ,Σίλλεσεν,Βάς και ο Γκάμπριελ Παουλίστα.

Θεωρώ πως λόγω ότι οι ομάδες αμυντικά έχουν θέματα θα σκοράρουν και οι 2 και η απόδοση είναι αρκετά καλή.

Πρόβλεψη:Goal/Goal σε απόδοση 2,1

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη

Στον Μέλανα Δρυμό σήμερα το μεσημέρι στις 16:30 η έκπληξη της Μπουντεσλίγκα Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει την παραπαίουσα Στουτγκάρδη.

Η Φράιμπουργκ κυριολεκτικά έχει τρυπήσει το ταβάνι της.Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνει.Σώθηκε εύκολα,ωραία μπάλα παίζει.Σίγουρα πλέον κοιτάνε την Ευρώπη και γιατί όχι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βρίσκεται στο -1 από αυτούς αλλά οι 2 διεκδικητές της μέχρι στιγμής που είναι η Ουνιόν και η Χόφενχαιμ έχουν δύσκολους αγώνες σήμερα με Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ αντίστοιχα.Κατεβαίνει πλήρης.

Η Στουτγκάρδη παραπαίει.Είναι προτελευταία και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή.Δυστυχώς για αυτή κάθε ματς πλέον είναι τελικός.

Έχει πάρα πολλές απουσίες.Στο σύνολο 8.Αυτές είναι ο Μαρμούς,Σανκό,Τόμμυ,Ντινταβί,Φακχίρ,Φόρστερ,Κατόμπα και ο Μολά.

Θέλεις να βγείς Τσαμπιονς Λιγκ??Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις.Και σε συνδιασμό με τις απουσίες της Στουτγκάρδης οι γηπεδούχοι πρέπει να φύγουν σήμερα με το 3ποντο.

Πρόβλεψη: Άσος σε απόδοση 2

Αυτά από εμένα.Ραντεβού αύριο.Ελπίζω να σπάσει το πολύ κακό σερί.Καλή μας επιτυχία.

Τσεσμελής Αντώνης

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *