Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός:Απαιτητική αναμέτρηση στην έδρα της Εφές Αναντολού.

Share

Παναθηναϊκός:Απαιτητική αναμέτρηση στην έδρα της Εφές Αναντολού

Η 22η Αγωνιστική της Euroleague ,επιφυλάσσει δύσκολη αποστολή για τον ελλιπή Παναθηναϊκό,καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές Αναντολού.(19:30, Novasports Prime). Οι πράσινοι αναζητούν μία καλή εμφάνιση ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από το παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του στον Γιώργο Παπαγιάννη, που ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ εκτός είναι και οι Λευτέρης Μαντζούκας και Στέφαν Γιόβιτς.Ο Ντάριλ Μέικον ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

H Εφές βρίσκεται στην 9η θέση με 9 νίκες και 10 ήττες και καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα,ενώ οι πράσινοι είναι 17οι με ρεκόρ 4-14.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Εφές, η οποία έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να επανέρχεται στα αγωνιστικά της επίπεδα. Εμείς, δυστυχώς, έχουμε να διαχειριστούμε έναν πολύ σημαντικό αριθμό προβλημάτων τραυματισμών εν όψει και της πολύ δύσκολης και συμπυκνωμένης συνέχειας σε ό,τι αφορά την αλληλουχία των παιχνιδιών», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά ο Εργκίν Αταμάν προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα του δηλώνοντας τα εξής:«Αν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, είναι μια πολύ έμπειρη και επικίνδυνη ομάδα. Πρέπει να βρούμε τον επιθετικό μας ρυθμό ελέγχοντας τα ριμπάουντ».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Σρέτεν Ράντοβιτς και Μίλαν Νέντοβιτς.

ΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *