Type to search

ΟΦ Ιεράπετρας Παναθηναϊκός Β ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Με νίκη το ντεμπούτο του Βάσκεθ για τον Παναθηναϊκό Β

Share

Με 3-1 επιβλήθηκε ο Παναθηναϊκός Β του ΟΦ Ιεράπετρας στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της super league 2. Με αυτό τον τρόπο οι πράσινοι,  που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Ισπανό Χαβιέρ Βάσκεθ , σκαρφάλωσαν στην 6η θέση της βαθμολογίας πάνω από τον αντίπαλο τους που έπεσε στην 9η, έχοντας και οι δυο από 12 παιχνίδια στον νότιο όμιλο.Το σκορ άνοιξε ο Αθανασακόπουλος στο 22’ , με σουτ από το ύψος του πέναλντι. Στο 31’ οι Κρητικοί έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν , αφού το πέναλντι που εκτέλεσε ο Μεσιδόρο απέκρουσε στην δεξιά γωνία ο Χριστογεώργος και στην συνέχεια της φάσης ο Νεκούλ αστόχησε προ κενής εστίας. Σαν να μην έφτανε αυτό , 2’ λεπτά μετά δηλαδή στο 33 ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματα του και πάλι με τον αρχηγό του Αθανασακόπουλο από ασίστ του Τσιριγώτη.Στο 67 ο Νεκούλ έχασε την ευκαιρία να βάλει τον ΟΦΙ στο παιχνίδι αφού το σουτ που δοκίμασε από κοντινή απόσταση κατέληξε στο δοκάρι. Στο 69’, ο Τσιριγώτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας , πέρασε τον τερματοφύλακα της Ιεράπετρας Καραγκιόζη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Ρόμπι στο 73’.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης (43’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Αγιούμπ (68’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (68’ Μπιλάλ), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (83’ Φρόκου), Τσιριγώτης

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Καραγκιόζης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κάρδαρης, Τορίμπιο (79’ Κοντοές), Βουό, Μεσιδόρο, Λεμονής, Μπενίτεθ (79’ Ζησης), Αντερέγκεν (89’ Καζό), Νεκούλ.

Δηλώσεις Ανδρέα Αθανασακόπουλου μετά το παιχνίδι :

Ανδρέα συγχαρητήρια για την νίκη της ομάδας σου και την ατομική σου απόδοση. Πως είδες το παιχνίδι ; 
Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ και ευχαριστούμε πολύ. Η ομάδα σήμερα ήταν συγκεντρωμένη καθόλη την διάρκεια του αγώνα , έβγαλε πάθος και πολλά πράγματα που μας έλειπαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Για αυτό πήραμε και τους τρεις βαθμούς.

Άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού που αγωνιζόσασταν μέχρι στιγμής ο Κ.Βάσκεθ ; Σας είπε κάτι διαφορετικό στα αποδυτήρια ; 
Η αλήθεια είναι πως δεν πρόλαβε να μας κάνει προπονήσεις , παρόλα αυτά πριν το παιχνίδι μας ζήτησε να τα δώσουμε όλα λέγοντας μας πως αυτή είναι η σημαντικότερη μέρα της ζωής μας. Εννοώντας φυσικά μέχρι την επόμενη μεγάλη μέρα .

 

Προτιμάς να αγωνίζεσαι ως δεκάρι ; 
Ναι το προτιμώ

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος ; 
Θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να αναπτύξουμε ποδοσφαιριστές μέσα από την δουλειά μας. Να βγουν ποδοσφαιριστές που θα είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

 

Με δεδομένο πως δεν πέφτετε ούτε ανεβαίνετε κατηγορία, κοιμάται σε ποιο σημείο της βαθμολογίας βρίσκεστε ;
Εννοείτε πως κοιτάμε τον πίνακα , πέφτουμε δεν πέφτουμε, είμαστε στον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται ψηλά σε οποιαδήποτε βαθμολογία, σε οποιοδήποτε άθλημα. 

 

Εισαι αρχηγός αυτής της ομάδας . Έχεις παραστάσεις από super league. Πως βλέπεις εσυ το κοντινό μέλλον σου και πως δουλεύεις για αυτό ;
Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να προπονούμε. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και ότι καλύτερο έχω πραγματικά. Από εκεί και πέρα όπως μου βγει , ότι είναι να γίνει θα γίνει .

 

Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *